06-05-2021, 10:53 AM
Kuuldavasti tuleb varsti mopeedautodele tehnilise ülevaatuse kohustus. Kas keegi teab täpsemalt, millal see asi reaalsuseks võib saada?
(06-05-2021, 10:53 AM)Romka Kirjutas: Kuuldavasti tuleb varsti mopeedautodele tehnilise ülevaatuse kohustus. Kas keegi teab täpsemalt, millal see asi reaalsuseks võib saada?Kuuldavasti? Kust seda siis kuulda saaks?
(07-05-2021, 10:22 AM)maaks Kirjutas:Siin on sellest juttu https://auto.geenius.ee/eksklusiiv/riigi...aris-hull/(06-05-2021, 10:53 AM)Romka Kirjutas: Kuuldavasti tuleb varsti mopeedautodele tehnilise ülevaatuse kohustus. Kas keegi teab täpsemalt, millal see asi reaalsuseks võib saada?Kuuldavasti? Kust seda siis kuulda saaks?
(04-01-2022, 00:13 AM)edvard Kirjutas: Kas need mopeedautod segavad kaasfoorumlast isiklikult ?Ma olen arvamusel et enamus autojuhte keelaks tõesti nii rollerautod kui elektritõuksid ära sest nendega ei mõisteta sõita ja see pole vaid eesti probleem. Sest praegune noorsugu ehk lumehelbekesed ei viitsi eeskirju selgeks tegema ja siis sõidetakse kuidas jumal juhatab ja nii kuidas pähe tuleb nende rollerautode ja tõuksidega. On olnud mitu ohtlikku olukorda rollerautodega kust avariise sattumisest on päästnud vaid kiire reageerimine. Elektritõuksid on ohutud niikaua kui nad sõidavad 10 km tunnis. Kuid suurte ratasega elektritõuksid mida avalikult ka müüakse sõidavad 60 km välja. Selliseid on nähtud ka linnas nii kõnniteel kihutamas kui koos autodega tänaval sõitmas. Selline aparaat tõeline oht nii jalakäijatele kui autojuhtidele ja seepärast ma olengi nii negatiivselt meelestatud selliste sõiduvahendite peale mida juhivad kas poolearulised alaealised või vanadusest nõdrad inimesed tundmata elementaarseid liiklus eeskirju.
Palju hullemad ning ohtlikumad on elektritõuksid , vähemalt vigastatute statistika niimoodi väidab .
(04-01-2022, 02:36 AM)spitfire Kirjutas: ... pipi (kes on kahe käega lenksus kinni) ja kes vaatab sulle otsa, siis ma eeldan, et ta näeb mind ja teeb sellest tulenevalt otsuseid, ehk muudab kurssi. Aga ei, ta on reisija.Meenus analoogia loomariigist - jaanalinnul on suured, teleskoopilise nägemisega silmad. Paraku on nad ühendatud ajuga, mis on väiksem kui silm ega oska selle infoga suurt midagi mõistlikku peale hakata...
(06-11-2018, 16:48 PM)h2rra Kirjutas: Tõde mopeedautodest.
https://www.youtube.com/watch?v=3EhQ1qJ_...e=youtu.be
(04-01-2022, 14:29 PM)Aare R. Kirjutas: Meil oli lukksepal ka mopoveokas- ütleme nii, et kesta materjal ja kujundus oli sõna otseses mõttes nagu välipeldikul. Lisaks ei kujuta ette, kuidas sellise asja teelpüsivus on, sest see on nii kerge, et ühe korra võtsin kätte ja tõstsin selle tagaotsa üksinda oma kätega töökoja juures üles ja keerasin asja ristiOhjah. Kas kõik need kerghaagised, mida ma amatöörtagurdajate konksude otsas olen otseks tõstnud, on ka siis olematu teelpüsivusega?
(04-01-2022, 17:31 PM)vant Kirjutas: Mina arvan et mopoauto peaks läbima nii ülevaatuse, kindlustuse kui ka juhiloa protrseduuri. Mul pole otseselt midagi nende vastu, aga kui mingi juuatäis peaga load ära andnud ahv leiab endale liikluses alternatiivi edasi sõita nimetatud naljaliikuriga, siis on see saatanast.Vaat' juhiluba ei tohi nende juhtide käest nõuda. Selles selle liikuri mõte ongi. Esiteks: kui palju mopeedautojuhtide seas neid "juuatäis peaga load ära andnud ahve" on? Ja teiseks, mopeedautoga ei saa keegi kuigi palju pahandust teha.