Postitused: 1,229
Teemad: 80
Liitus: May 2007
Maine:
20
Ja millised süütepoolikinnitused sellel siis on või peaks olema?
Maine:
20
1983 on selline huvitav aasta, et süütepoolide kinnitusi on justkui kahte moodi. Bensiinipaake on sel samal aastal nii vana kui uue sordi omasid, kuigi sellest sõltumata võib olla süütepoolide kinnitus. Küljekarpe aga on nii ülevalt miinuspeaga kinnikruvitavaid, kui lihtsalt kaelaminevaid. Sealjuures on raamile peale minev küljekarbi plekk teistsuguse avaga.
Pildil oleval rattal olid kohe esimesed klapitavad jalarauad? Siis on silindripeadel kummileevendid ka sees?
Postitused: 6,887
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
10-01-2022, 01:02 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 10-01-2022, 01:03 AM ja muutjaks oli
Marko.)
(10-01-2022, 00:57 AM)gruppen Kirjutas: Pildil oleval rattal olid kohe esimesed klapitavad jalarauad?
Esimesed jalarauad ehk olid ikka paenduvad, mitte klapitavad?
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Maine:
20
Soolol jah. Külgkorvi versioonil jäigad. Sellest tulenevalt, paistab on erisusi mujal sõlmedes ka. Paagi/süütepooli kinnituste/süütepoolide asetuse teema tundub aga siiski pigem laojäägist lähtuv.
Postitused: 103
Teemad: 9
Liitus: Mar 2009
Maine:
1
Jalarauad olid minu kätte jõudes sellised nagu hetkel küljes. Samad paistavad olevat ka tehasepiltidel. Absoluutsele tõele ei pretendeeri muidugi. Paak mul uuem, süütepoolid jadas. Kinnitused neil ses võtmes valed, et moodsad jawa.lv päritolu. Eks nad mingi 640 värk on, ei tea. Ilma fotota raske seletada. Silindripead evivad leevendeid küll. Hetkel küll kumm puudu, tuleb miskit sobivat sinna leida veel. Eks kogu see originaalsuse taga ajamine on antud ratta juures lihtsalt enda jaoks. On justkui tulemus nauditavam. Must number pole kunagi huvi pakkunud. Hakkan igapäevaselt tarbima, et kah mõista 80ndate jawahundi argipäeva. Miks? Miks mitte, sai isegi A ära tehtud. Ma olen praeguse vabariigi aegne toode ja lihtsalt tundub huvitav. Aga arutelu on hea, infot vähe justkui Jawade originaalsuse teemal. Kui kunagi saan mahti, teeb ehk mõistliku projektiteema kah päris algusest.
Maine:
20
Leevenditega silindripead ja liigendiga esimesed jalarauad sobivad kokku. Pärast nüüd paari nädala jooksul paari 1983. aasta 634-7 uurimist võib täiendada, et eelmisel lehel nähtuv seisuhark sobib ka täiesti komplekti.
Süütepoolidel on lihtsalt klamber ümber, mis läheb poldiga raamitalasse kinni.