Postitused: 2,491
Teemad: 54
Liitus: Jan 2008
Maine:
55
(04-11-2023, 22:51 PM)Kult Kirjutas: (04-11-2023, 15:18 PM)Walter Kirjutas: Hämmastav kuidas jumalad viitsivad ikka jaurata. Lihtsam oleks kehtestada riiklik obrok e. riigimaks iga hinge pealt (näit. tonn aastas) - kuna riigikassa on tühi siis nüüd peavad kõik maksma selmet erinevaid vabandusi erinevatele maksudele välja mõelda.
Veel lihtsam oleks võtta igalt pangaarvelt 1%, kui ei piisa võtku 2% juurde või kuni aitab.
Mõttel on jumet, a kahjuks on populatsioonis ka täiesti ebaprogressiivseid fašistiraiskasid, kes ei evi pangakontotki ja arveldavad vaid sularahas.
Liitus: Jul 2007
Maine:
42
Debelaki libauudised pajatasid, et välja töötamisel on ka muruniidukimaks. Ei ole mõistlik kurja karja kutsuda. Mõni hulluke veel kuuleb ja saabki sealt "hea idee".
Postitused: 632
Teemad: 5
Liitus: Aug 2021
Maine:
17
Liigumegi ainult selle vahega, et meil pole Kalifornia kliimat.
Postitused: 1,295
Teemad: 23
Liitus: Jul 2009
Maine:
41
No ei saa öelda, et pika pingutamise peale tulemusi ei tuleks. Näituseks Tallinna linnaviletsuse tõsise pingutamise liikluskorralduse, tänavadildode, parkimatuse ja muu progressiivse juurutamine kannab esimesi vilju - mina, kes ma vana Kalevi kommivabriku kõrval igapäevaselt tööl käin, ei oska enam öelda, mis on teiselpool Hendriksoni küüru ja kas seal on veel majad või on juba kõik see jama üles küntud ja kartul maha pandud. Ei ole enam plaane külastada Tallinna kesklinna viljastavaid olusid, sest kõik asjad saab märksa lihtsamalt hoopis äärelinnas ära aetud.
Mis puudutab automaksu, siis kindlasti palun ma kaasfoorumlastel mitte hakata optimeerima, müüa säästmatumad automobiilid maha või tegeleda muu riigivastase tegevusega, sest suure optimeerimise peale tekib jälle riigikassasse haigutav auk.
Postitused: 1,295
Teemad: 1
Liitus: Oct 2019
Maine:
24
Ma ütleks nii, et selle eelarveaugu pärast vähemalt mina ei muretsegi, sest see on nii põhjatu, et maksumaksja seda täita nagunii ei suuda.
Ja nagu ksf KertP ütles, siis järjest rohkem ettevõtteid panevad uksi kinni- paraku paistab nii, et see tendents on järjest hoogustuv, vähemalt praeguse riigipoliitika taustal.
Aga mis puutub hobisõidukitesse, siis hoolimata sellest, et kuigi ma olen mõelnud (räägin küll praegu endast, kuigi ma ei ole ainuke), et müüks oma bemmi maha (kohe 30 aastat vana E34 kerega 540i), ei ole ma siiski selle mõttega lõpuni läinud. Esiteks seetõttu, et ma olen sellega liiga palju vaeva näinud ja teiseks seetõttu, et mingi persekukkunud Eesti riik ei ole seda väärt, et ma 7-aastasele (ja jätkuvale) tööle käega löön. Lisaks veel see, et üsna kindlalt hakkaks ma sellest autost peale müümist puudust tundma, sõidan palju ma sõidan sellega.
Täpsustuseks- ma armastan EESTIMAAd, aga Eesti riigil (Kallas, Võrklaev, nendega seostuv OÜ Eesti Vabariik jne) ei ole EESTIMAAga mitte mingit pistmist, nende eesmärk on vaid ropendamine (rohepööre jne).
Postitused: 2,491
Teemad: 54
Liitus: Jan 2008
Maine:
55
(09-11-2023, 11:26 AM)giordanobruno Kirjutas: Vau! Seoses automaksu rakendamiste ettepanekuga oleme siin enamus rikkurite hulka sattunud.
Uhke tunne on küll Monaco vürstiga samasse patta pistetuna end tunda. Seltsimees Powerhouse-i konsultant on nii tubli ignorant, kes ei suuda sedagi hoomata, et Monaco valitseja ei pea oma vanasõidukeid maksudest pääsemiseks Eesti Vabariiki ega ka kuhugi mujale registreerima.
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Nimetatud artikkel on niiiiiiii jabura ülesehitusega, et mul aju keeldus isegi üritamast seda mõista. Kirjutatud kirjutamise pärast, ilma sisulise mõtteta.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 1,790
Teemad: 124
Liitus: May 2007
Maine:
16
Mul jäi arusaamatuks ikkagi see :
1. Mustanumbr sõiduk
2. 35 aastat ja vanem sõiduk
3. Museaal
Kas see tõmmatakse kõik kokku mustanumbi alla või kõik eraldi?