24-01-2024, 13:57 PM
Tuleb välja, et ma olengi see maailma kurja juur, sest tõepoolest on hingekirjas üks peatatud registrikandega füüsiliselt ammu škodadeks sulatatud kabriolett
(24-01-2024, 12:10 PM)olevtoom Kirjutas: Siin on jällegi nööri värvi arutelu alanud. Aga ega, noh, suurt muud vist teha ei olegi.
Meie kallis peaminister rääkis eile Vikerraadios automaksust (23.01.2024 Vikerraadios algusega kell 14, teema algas 43.20)
-----------------------
(24-01-2024, 15:24 PM)DevilDeVille Kirjutas: teades kõnealust liigikaaslast juba seitsmendamast eluaastast, pole mul võimalik eriti kõrgeid punkte jagada.Mine võta siis naabriplikal nööbist kinni ja tee noomitus!
(24-01-2024, 15:27 PM)Marko Kirjutas:Nu linnaelamised pole meil enam ammu koolilapse jalutuskäigu kaugusel ja selle isiku perspektiivsesse maakodusse Leesi küljeall jääb minu samalaadsest kümneid kilusid ja meetreid minna. Ja ega ma läheks kah, sest sotsiopaatia ei ole tänapäevase teaduse vaates ravitav.(24-01-2024, 15:24 PM)DevilDeVille Kirjutas: teades kõnealust liigikaaslast juba seitsmendamast eluaastast, pole mul võimalik eriti kõrgeid punkte jagada.Mine võta siis naabriplikal nööbist kinni ja tee noomitus!
Tsitaat:Krt mina küll aru ei saanud nüüd, kust lootsik selle kommunismijutu võttis?Eks ikka sealt, kust putinlane võtab fašisti nime ukrainlase, eestlase või kellegi teise kohta. Lihtsalt sõimusõna kui miskit muud enam keelele ei tule. Mõned ju kiidavad heaks sellised väljendid ja nii saab poolehoidjaid võita või kaotada.
(25-01-2024, 11:43 AM)aavu Kirjutas:Agan eks ju parim kaitse on rünnak,Tsitaat:Krt mina küll aru ei saanud nüüd, kust lootsik selle kommunismijutu võttis?Eks ikka sealt, kust putinlane võtab fašisti nime ukrainlase, eestlase või kellegi teise kohta. Lihtsalt sõimusõna kui miskit muud enam keelele ei tule. Mõned ju kiidavad heaks sellised väljendid ja nii saab poolehoidjaid võita või kaotada.
(24-01-2024, 15:24 PM)DevilDeVille Kirjutas: Kuna meiegi hingekirjas leiduvad mõned lahtikäivakatusega asjandused, siis tunnen rikasolemise ränkrasket koormat rangluid rutjumas. Aga mis puutub meie imetabase pääministri oraatorivõimeid või kavalust või midaiganes, siis teades kõnealust liigikaaslast juba seitsmendamast eluaastast, pole mul võimalik eriti kõrgeid punkte jagada.Ma olen alati arvanud, et kabrioletiga sõidavad vaesed.
Aga teemasse kah - tänases Kuku raadio pärastlõunases programmis leiab invasõidukeid puututavaid heietusi.
Tsitaat:Saatejuht küsis, et seisev auto ju ei saasta, mispeale peaminister vastas, et see on ju olemas. Saatejuht küsis, et see pidi ju keskkonnamaks olema, millele peaminister vastas, et jah, aga see auto ju ei kao kuskile. Ta on ju garaažis olemas.
(26-01-2024, 17:26 PM)spitfire Kirjutas: Tänase seisuga on kollased rotid selle "sõjamaksu" elegantselt mängleva kergusega veeretanud autoomanike kaela, mis tähendab teisisõnu et tõuksimehi, võis siis laiemalt seda osa ühiskonnast kel on õnn lubada endale auto mitte omamist, see sõda justkui ei puuduta.
Tsitaat:Mõnest sõidukiomanikke ootavast suurest muutusest on juba ka juttu olnud. Esiteks loobutakse senisest tavast, et auto võis kindlustamata olla kuni 12 kuud, enne kui sellele sundkindlustus kehtima hakkas.
See muudatus tabab valusalt neid, kes sõidukeid hooajaliselt kasutavad. Nüüd saab kalli sundkindlustuse sisuliselt tavakindlustuse kadumise esimesest päevast. Ainus võimalus sellest pääseda on sõiduk transpordiameti registrist maha võtta. Kuigi ametnikud on lohutanud, et mahavõtmine on tasuta, maksab sõiduki uuesti arvele võtmine sadu eurosid.
(26-01-2024, 17:51 PM)olevtoom Kirjutas: Eks "teeme kõiki neid häid asju" edasi, nagu meie kallis peaminister lubas. Menetluses on suurest Liidust pärinev direktiiv, mis ei luba enam sõiduki kindlustamises pause teha.