Postitused: 2,987
Teemad: 35
Liitus: Jan 2012
Maine:
32
Vähe kõrvale läheb aga elektriliselt käitavast lükatavast juhtmega niidukid rääkides siis naabri Makita nimega aparaat teeb oluliselt kõvemat häält kui minu Bauhausi Hurricane nimeline käkk.
Ehk kindlasti on vahe markidel ja nende häältel. Häält teeb mootor ja teeb tera ka tühjalt käies ja korpuse kuju kas siis summutab või võimendab. Ehk akukatel on see samamoodi.
Postitused: 212
Teemad: 8
Liitus: May 2009
Maine:
1
No Makita aku murukas undab ikka täitsa arvestavalt. Enamik häält tuleb ikka tera kandist. Kuulda on teda pea sama kaugele kui bensukat, lihtsalt toonid on teised (mahedamad).
Postitused: 1,588
Teemad: 20
Liitus: Jul 2008
Maine:
28
Kui akutrimmer ka muruniidukite alla kuulub, siis sai sellel aastal esimene niide tehtud. Ostsin juurde ka kaks akut, 6AH, eelmised on 5AH. Niitmisel erilist erinevust ei olnud, kestvus oli ka minuti täpsusega sama. Oleks 6AH-lt oodanud natuke enamat,võimalik, et järgmised laadimised annavad midagi juurde. Kasutasin jõhviga trimmipead, oleks vist pidanud võtma plastik lapatsitega kolmeharalise, hein oli kohati juba põlvini. Kestvuseks oli sõltumata aku mahtuvusest 35 minutit pidevat tööd. Trimmer ise
selline.
Kes oskab, see teeb - kes ei oska, see õpetab!
Postitused: 1,322
Teemad: 24
Liitus: Jul 2009
Maine:
46
See on täitsa asjalik trimmer. Meil samasugune, aga loogaga käepidemega. Kui rohi võimaldab lasta väiksema kiirusega, kui punn põhjas, siis kestab aku ka kauem.
Postitused: 774
Teemad: 4
Liitus: Nov 2013
Maine:
13
Eraldi teemat ei leidnud , ehk kõlbab siia , nimelt : on muruõhutaja / samblaeemaldaja jaoks vaja soovitusi .
Postitused: 774
Teemad: 4
Liitus: Nov 2013
Maine:
13
Ma tänan .
Ma rohkem huvitun mis sellise masina / seadmega murust ülekäimisel järgi jääb , kaua muru põeb , pildid mida näinud olen , on jätnud sellise trööstitu mulje , õpetused ja soovitused on jätkuvalt oodatud .
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Samblaga võitlemiseks ei pea ilmtingimata omama über tehnikat.
Võtad kuiva liiva ja külvad sambla üle. Varsti on kadunud. Või külvad kaaliumi sisaldavat väetist. Sammal ei ela ka seda üle.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 1,807
Teemad: 9
Liitus: Oct 2014
Maine:
34
Ma muidugi nüüd küsin...kas Makital on tõesti rattalaagrid?
Postitused: 1,403
Teemad: 7
Liitus: Jun 2007
Maine:
6
(23-04-2024, 06:34 AM)alfredo Kirjutas: Ma muidugi nüüd küsin...kas Makital on tõesti rattalaagrid?
Juhtmega elektrilisel küll ei olnud.
You see, pal, Elvis can´t read a contract.
All he knows is, no Ferrari, no rides with the top down.
Postitused: 44
Teemad: 0
Liitus: May 2023
Maine:
1
Käisin vaatamas ,DLM-382 -l on niiduki poolt vaadates täiesti näha laagri kinnine pool ja lõtk piki võlli ka mõned millimeetrid.
Postitused: 10,806
Teemad: 37
Liitus: May 2005
Maine:
134
Nädalavahetusel sai tehtud akutrimmeri kevadine täishooldus.
Akuklemmide puhastus ja trimmipea lukustuskõrvade servade teravaksviilimine, et kaas kindlamalt peal püsiks.