(27-02-2024, 18:49 PM)hendrik Kirjutas: (26-02-2024, 23:54 PM)Aare R. Kirjutas: Ei saa nii võtta, et võtad majalaenu, maksad pensionini? No maksan, ja mis siis? Vähemalt on mul siis oma kodu!
Ühesõnaga, Te olete oma kodu nimel nõus väljamaa panka fikseerimata intressiga nuumama? Samas automaksu Te Eesti riigile pole nõus maksma kuigi see on makstavast laenu intressist kordades madalam? Oi, kui isamaaline suhtumine!
Aga mis teine valik oleks oma kodu saamiseks, kui mul pole mingit pärandust ei taga ega kinnisvara näol ja lotos loositakse alati, kui ma vahel harvagi- mõni pilet aasta jooksul- selle pileti ostan, välja valed numbrid?
Viimase 3-4 aastaga toimunu on täiesti arulage, alates sellest koroonatripperist ja sellele järgnenust, seejärel elektrihindadega manipuleerimine, siis EL-I käsul Euriboriga jõhker inimeste kägistamine.
Ma ütlen küll, et kuni umbes 2020. aastani oli kõik täiesti okei, majalaen, elekter, hinnad poes jne.
Automaksuga on see teema, et ma ei näe endiselt ainumastki põhjust, miks ma peaks sellega nõus olema, kuna jätkuvalt käib selle põhjustest rääkides üks hämamine ja keerutamine, reaalsuses terendab ikkagi see, et automaks läheb ikkagi keegi-ei-tea-kuhu. Kuigi tegelikkuses on see ikkagi varamaks, rääkigu, mis tahes.
Isamaalisus? Mis loom see veel on? Ütlen ausalt, et 24.02 olin tööl ja kuna enamus raadioid, mida ma kuulasin, lasid terve päev Eesti muusikat, otsustasin ma hoopis oma telefonist endale sobivat muusikat valida, sest praegu toimuva taustal on Alo Mattiiseni laule kuulata jube võlts. Loomulikult ei kuulanud-vaadanud ma ühtki kõnet või mis iganes paraadi, samuti ei õnnitlenud ma kedagi vabariigi aastapäeva puhul, sest- kas sellist Eestit me tahtsimegi?