Postitused: 186
Teemad: 8
Liitus: Aug 2008
Maine:
7
See "ma enam siia ei postita" teavitamine lihtsalt mitte postitamise asemel on hiljutine trend?
Postitused: 620
Teemad: 5
Liitus: Aug 2021
Maine:
18
Pakun puusalt tulistades, et mitteaustetkaashoorumlane
Postitused: 10,716
Teemad: 37
Liitus: May 2005
Maine:
128
Tõesti kasutan minu arvates mühaklikkuse või pahatahtlikkusega silma paistnud mitteaustatud kaasfoorumlase kohta vastavat lühendust. Katsuge kuidagi üle elada.
Postitused: 2,685
Teemad: 114
Liitus: May 2004
Maine:
23
Praegu pole meil sõjaaeg ning kaitseväelastel peab olema mõistust niipalju, et suudavad oma asukohta määrata kaardiandmete järgi ning mitte keegi ei hakka seal asju jooksvalt ja suvaliselt korraldama.
Ülesanded ja paiknemine valmistatakse ette staabis lauataga.
See on üle peeee tegemine kui eramaale kaevatakse laskepesad ilma omanikku teavitamata.
Lastakse möödaminnes mõni välikäimla õhku.
Või nagu meil siin rajati mingi vahepunkt kohta kus sõideti otse üle värskelt mineraliseeritud ja täisistutatud raielangi.
Inimloom peab ikka täitsa pime olema, et kuuseistikuid ei märka. Hiljem kui pretensiooni esitasin siis lahendus leiti buldooseri abil ja hakati raielangil istikute vagusid ära siluma. - no annab ikka nii loll olla. Paarikümne katkisõidetud istiku asemel siluti ära ikka mittusada puud.
Pärast ikka saadi aru ja istutati kõik ning tehti korda. Tehti isegi paremaks kui enne oli, nüüd ilus sile koht.
Iseõppinud spetsialist - energeetika valdkonnas.
Postitused: 2,685
Teemad: 114
Liitus: May 2004
Maine:
23
13-05-2024, 20:41 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-05-2024, 20:46 PM ja muutjaks oli
tõnn.)
Päris nii ikka ei saa, et see oleks keelatud.
Hoopiski kasulik oleks kui KV suudaks kaasata eramaaomanikke vajadusel ning koostööd teha.
Minul näiteks pole midagi selle vastu kui nad küsiks ja jätaks hiljem kontakti, kelle poole pöörduda.
Aga välja kukub nagu alati.
Hiljem ise otsi ja tõesta.
Peldiku juhtum on vist siiamaani lahenduseta.
......
Aastaid tagasi rajati üks laskepesa teeäärde vanadest rehvidest mis metsaalt kokku korjati.
Hiljem hakkasin uurima, et kes selle ära koristab siis vastati et need rehvid olidki seal.
Pakkusin neile, et siis visake tagasi metsaalla laiali, ärge jätke hunnikusse. Õnneks koristati ära.
Iseõppinud spetsialist - energeetika valdkonnas.
Postitused: 620
Teemad: 5
Liitus: Aug 2021
Maine:
18
Ei saa aru, mille üle siin kurtmine käib. Kas tehti pöördumatut kahju, kas ei makstud kompi või mingi kolmas versioon? Mul tuli poisid õue peale, ütlesin neile, et näete, siin on kehvasti, minge 100m sinnapoole, masti aitan teil traktoriga püsti tõmmata sinnapoole, pange sepik rulliga jooksma. Sisuliselt tegin tsiviilobjektist militaarobjeki paugust ja täitsa legitiimse sihtmärgi. Arvake ära, kas tiblastani kotib see või ei, et ma olen tsiviilobjekt hoolimata kas annan poistele heast mastiasukohast ja lisaks tulepositsiooni või mitte? Tiblat ei koti, tuleb ja laseb maja pilbasteks nii kui nii, kui vaja ja ütleb, et oli militaarobjekt hoolimata sellest, et ei olnud. Parem las olla siis mul maja kaitse ümberringi, kui loota sellele, et tibla maja üle ei võta. Lubadega on lihtne, auto numbrid pannakse kirja ja nö pääslas elik koju sissesõidul vahitakse korra tahaistmele, et mõni tiblastani kodanik pole pagassi end peitnud. Ja see on normaalne, mitte minu privaatsuse rikkumine antud olukorras, kes vastupidist väidab, võib minna ja ennast süüdata. See osa ei kuulu diskuteerimisele ega arutusele. (vaadake ülevalpool seda rind kummis kommentaari)