Hommik!
"Eesti töösturi" Ford - 1938 aasta kohta on kirjutatud, et EA Klubi liikmetel oli 18 fordi, neist osa saab nimekirja järgi tuvastada ja osa välistada (pole Tallinna numbrimärk või on amet vale, on küll mitmed "direktorid", keda ei julge "Eesti töösturiks liigitada"). Otseselt on töösturina kirjas Martin Luther ja Nosel Golstein, kindlasti mõni direktor liigituks ka töösturiks.
http://eag.vanatehnika.ee/ewautoklubi.html
Paistab, et 1939 Forde juurde ei tulnud, 1940 ilmselt ka mitte liikmeid enam. Aga see kõik ei pruugi nii olla...
Märgi müügist ... õige lüke! Tahaksid ju mitmed tänapäeva "Eesti töösturid" endale sellist artefakti soetada, sest ajaloohuvi, rahvustunne ning igasugused aated tekitavad vajaduse selliste märkide järele, klubi mõnel mehel juba on ka... Ja ikkagi võis see märk ka President Konstantin Pätsi autoga seotud olla, no kui just mitte auto küljes radikavõrel, siis näiteks härra Karl Martini halli piduliku pintsaku rinnataskus võis see sattuda ka presidendi Buickiga sõitma... nii et numbrid on isegi veidi tagasipidihoidlikud, ma ütleks.
Pagan, ajastus on vale, mul pole praegu rahaga kiita, käisin just konsumis ka. Järgmine nädal toimub Türi Lillelaat, sealt on alati kena noosi taarat saanud korjata ja mu fiskaalne olukord oleks kardinaalselt muutunud ning oleksin ka saanud oksjonil osaleda või, mine tea, ka ehk võita?