(Seda postitust muudeti viimati: 08-06-2024, 10:35 AM ja muutjaks oli aavu.)
Professor õpilasele loogika ülesande: Üks maadeuurija sooritas kolm ümbermaa reisi, ühel neist ta hukkus. Mitmendal reisil hukkus maadeavastaja?
Üpilane: Ma ajalugu eriti hästi ei tea....
Ajakirjanik, kellele seda lugu räägiti: No on napakas, siin pole ajaloost abi, siin tuleks geograafiat õppida!
Zadornovilt. Poliitilise sisu eemaldasin.
Mitu laste jalgratast saab kokku monteerida kui laos on 128 väikest ja 63 suurt ratast? Kõik arvutavad aga väiksel koljal käsi püsti: Mitte ühtki, sest jalgratas ei koosne ainult ratastest.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу. Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Õpetaja Jukule: Pööra sõna "hääletama"!
Juku: Ma hääletan, sa hääletad, ta hääletab, me hääletame, te hääletate!
Õpetaja: Aga nad ...?
Juku: Nad ... nemad sülitavad meie tahte peale ja teevad omasoodu!!!
(Seda postitust muudeti viimati: 12-06-2024, 10:17 AM ja muutjaks oli Jesper.)
Ma just imestan selle üle, mida see vesi teinud ei ole - arvestades, milliseid kurnasid vabariigis ridamisi "uueks" on keevitatud ja milliseid kuskil põlluveeres soojendatakse, lootuses seda kunagi teha, on see üle keskmise lootustandev projekt ma ütleks See pilt näiteks, kus salong vett täis on, viitab heas korras põhjale. Ilmselt kui auto on vette sattudes roostevaba, siis niisama iseenese tarkusest sinna uss sisse ei tule.
(14-06-2024, 23:00 PM)Marko Kirjutas: Sellised keelenaljad on edasijõudnutele. Kena oleks kui ainult lühilauseid kasutavad inimesed neid ei kommenteeriks!