Postitused: 4,433
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
49
https://www.err.ee/1609381189/taani-pane...maksu-alla
Ilmselt ka meie tulevik. Mingi registraator-lugeja tuleb siis ka minu teki alla, sest enne magamajäämist tuleb mõnikord sedasamust kõhutuult. Või panevad järgmise põlvkonna aluspükste külge ja käid maksuametis ette näitamas iga kuu lõpus. Automaks on selleks ajaks nii tavaline, et pole kõneväärtki.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 968
Teemad: 9
Liitus: Dec 2005
Maine:
15
Ma ei viitsi praegu viidet otsida aga metaan on co2-st palju suuremat kasvuhoone efekti tekitav ja kui ma õieti mäletan siis kariloomad tekitavad seda rohkem kui autod co2-e. Suurim tootja on muidugi USA ja loomade maksustamine oleks nii ebapopulaarne et ükski poliitik ei julge sellest rääkida.
Postitused: 792
Teemad: 9
Liitus: Mar 2013
Maine:
7
Paprikale, hernele ja muudele gaase tekitavatele toiduainetele tuleb aktsiis kehtestada.
Maine:
49
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Maine:
49
Galja, mida su mees sulle juubeliks kinkis?
Näed seda punast Ferrarit?
Uskumatu - luiskad !!!
Just seda värvi labakindad!
Postitused: 1,209
Teemad: 22
Liitus: Dec 2003
Maine:
6
Murelik ema helistab perearstile:
-Teate, mul on mure oma poja pärast. Ta on viimasel ajal kuidagi muutunud, ajab sõprade nimesid pidevalt segamini, unustab kõiksugu asju ja kui ma temaga räägin, tundub, nagu ei kuulekski. Jätab oma asju igale poole vedelema, söögi ajal mökerdab ennast pudruseks ja viimasel ajal on alla ka hakanud tegema. Öelge, mida ma peaks ette võtma? Vahest mõne eriarstiga rääkima?
Arst:
-Jah, eks selliseid asju ikka vahel juhtub, aga ma arvan, et muretsemiseks pole väga põhjust, enamasti lapsed kasvavad sellest kõigest lõpuks välja. Muideks, kui vana teie poeg täpsemalt on?
-Kuu aega tagasi sai 85.
Puruks ja pool pööret tagasi!
Postitused: 879
Teemad: 3
Liitus: Jan 2014
Maine:
9
Sattusin eile autopoodi ja nägin seal isendit, mille kohta on välja toodud järgnevat:
Standadvarustus: juhi ja kaassõitja istmed
Interjöör: 1 USB-laadimispesa
Kallima versiooni kujundus: 2 tagaklaasi kleebist ja 2 ukse kleebist
Kallima versiooni mugavus: 1 kollane kotikonks
Ainulaadne omadus: sõprade ees uhkeldamiseks
Soodushind: 9990€
Kiirustage seltsimehed!
Postitused: 423
Teemad: 29
Liitus: Apr 2010
Maine:
1
(18-07-2024, 14:28 PM)Raivo Kirjutas: Sattusin eile autopoodi ja nägin seal isendit, mille kohta on välja toodud järgnevat:
Standadvarustus: juhi ja kaassõitja istmed
Interjöör: 1 USB-laadimispesa
Kallima versiooni kujundus: 2 tagaklaasi kleebist ja 2 ukse kleebist
Kallima versiooni mugavus: 1 kollane kotikonks
Ainulaadne omadus: sõprade ees uhkeldamiseks
Soodushind: 9990€
Kiirustage seltsimehed!
Kuhu kiirustama peab?
Oehhh... mida kõike head see Nõukogude võim inimkonnale on andnud!!! Alla Pugatšova, Linnahalli, Baikonuri kosmodroomi, Moskvitši... sinu, minu...
Maine:
6
Maine:
49
(30-07-2024, 03:26 AM)Mossemees Kirjutas:
Vajame AUTOMAKSU hädasti, sest selliseid LEKKIVAID autosid ei tohi meie puhtasse keskkonda lubada.
Andestage, inglise keelt ei mõista.
Maine:
6
(30-07-2024, 05:31 AM)aavu Kirjutas: Andestage, inglise keelt ei mõista.
Kui auto, mida sa lasteaias joonistasid, sulle vastu sõidab.
Maine:
6
Noormees ja neiu satuvad baaris kõrvuti istuma. Teevad siis omavahel juttu ja lõpuks teeb poiss ettepaneku ööseks tema juurde minna. Tüdruk teatab selle peale, et vaata, sellega on lood nii, et... No, mulle meeldivad tegelikult tüdrukud.
Noormees: Väga hea, näed, siis on meil midagi ühist. Mulle meeldivad samuti tüdrukud.