Plaaniline katkestus. Serveri uuendus.

https://forum.automoto.ee/showthread.php...#pid568245

Praegu tahaksin hiljem avastatud kirjavea parandada, ei saa, miks?
Kas on nii suur oht, et väljavihastatud sisuloojad hakkavad oma postitusi kustutama? Väheusutav, ma ei näe ühtegi aktiivset konflikti viimaste allesjäänud tarkade postitajatega. 
Ma olen selle teemaga mujal kokku puutunud, detaililidesse ei lähe, aga lauskeeld ei olnud lahendus.

Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Vasta

Palun lugupeetud foorumi haldureid tagasi õigust oma postitusi muuta ja kustutada. Hetkel käitub selliselt, et kui ma postituse teen, on muuda nupp olemas, kuid muutmise peale saan teada, et ma võin muuta postitust alles 3 minutit pärast postitamist. Milleks see reegel? Milleks oodata 3 minutit selleks, et kirjaviga parandada.

Puänt saabub kolme minuti pärast, kui võiks postitust muuta saada, aga siis kaob muutmise nupp lihtsalt ära Sad

Viimane chrome ja FF, nii macos kui linuxi peal. Windowsi pole testimiseks võtta.
Vasta

Kurja, korraks oli nupp, sain ühe muudatuse teha ja jälle kadunud. 

PS see kolme minuti reegel iseenda postituse muutmise juures vajab avalikkusele põhjendamist.
Vasta

Nagu üleval öeldud, sul on 3 minutit aega, peale seda enam ei saa.
Vasta

(03-07-2024, 10:33 AM)Mahno Kirjutas:  Kurja, korraks oli nupp, sain ühe muudatuse teha ja jälle kadunud. 

PS see kolme minuti reegel iseenda postituse muutmise juures vajab avalikkusele põhjendamist.

Tere!
Pakun abi - "salvesta postitus mustandina" nupp töötab. Tegutse nii - trüki postitus, salvesta mustandina ja mine magama. Hommikul enne kl 10 - t nagu nii midagi teha pole, võta oma salvestatud postitused lahti ja hakka kaine peaga? redigeerima ja muutma, eriti kehva enesetunde korral kasvõi kustuta!  Cool Pole küll ise veel proovinud, aga kõlaks nagu  - plaan!?  Rolleyes
Vasta

Ei ole plaan! Mul praegu vaja pool aastat vana abipalve kehtetuks kuulutada (olen harjunud ise koristama, ema õpetas) aga ei ole seda võimalust. Suhtlust ka ei ole millegipärast....

Vasta

(03-07-2024, 11:11 AM)Marko Kirjutas:  Ei ole plaan! Mul praegu vaja pool aastat vana abipalve kehtetuks kuulutada (olen harjunud ise koristama, ema õpetas) aga ei ole seda võimalust. Suhtlust ka ei ole millegipärast....

Aga selgitage palun, miks see 3 minuti piirang vajalik on? Miks ma ei või redigeerida enda postitust hiljem, kui kolm minutit? Mis siis kolmandal minutil juhtub? Ma ei muutu ju kolme minuti pärast ebaadekvaatseks.

Miks ma ei või hiljem oma postitusele sisulist infot juurde lisada? Näiteks selle konkreetse kubota rattateema juures oleks tahtnud lisada laseris lõigatava detaili mõõdud, kui keegi teine tahab analoogset asja teha.

Ma saan aru piirangutest, kui need on põhjendatud. Aga piirangud "igaks juhuks", "because I can"....no ei saa aru. Sama, mis ilusa ilmaga valgel ajal kaherealisel teel kiiruse mõõtmine ja +20kmh eest trahvimine. Jah, de jure on kõik korrektne, de facto võiks need kaks sinises vormis tölli minna ja mõõta oma kiirust mõnes ohtlikus kohas. Aga jah, ohtlikus kohas ei tasu kiirust mõõta, sest seal eriti keegi ei kihuta...sest ohtlik on.
Vasta

Ma olen üpris kindel, et tegemist on tööõnnetusega ja Sven lihtsalt pole vahepeal foorumit lugenud, niiet vast pole mõtet hüsteeriliseks ka minna Smile

Täiendus: muutmise test 123
Vasta

mu arust on eriti hää  Sad näide praegu see fordimeeste kokkutuleku kuulutus, mida oleks vaja ju parandada, kuupäev ka lisada aga see on alles eiteamitmendas postituses ja kes kõike läbi ei viitsi lugeda ... Aga kui mõnel teadeandel veel hoopis faktiline viga sees ja keegi valel päeval kuhugi sõidab seepärast, see mees võib ikka väga vihaseks saada selle 3 min reegli peale.
Vasta

(03-07-2024, 12:00 PM)Jesper Kirjutas:  Ma olen üpris kindel, et tegemist on tööõnnetusega ja Sven lihtsalt pole vahepeal foorumit lugenud, niiet vast pole mõtet hüsteeriliseks ka minna Smile

Just tahtsingi kirjutada, et tegu on tööõnnetusega, võib nüüd proovida. Admin poolel on ilmselt ühe seadistuse kirjeldus või funktsioon pooleldi vigane.
Vasta

(04-07-2024, 09:43 AM)svenson Kirjutas:   võib nüüd proovida.

Muutmine on tagasi, kustutamist ei ole.

Vasta

Tänan administraatoreid.

Marko - kustutada saad ka: võtad täieliku muutmise, paned üleval vasakul serval linnukese ja paremal ülal vajutad nuppu ning läinud ta ongi.
Vasta

(04-07-2024, 12:33 PM)Mahno Kirjutas:  Tänan administraatoreid.

Marko - kustutada saad ka: võtad täieliku muutmise, paned üleval vasakul serval linnukese ja paremal ülal vajutad nuppu ning läinud ta ongi.

Kindlasti on neid variante muidki, vana hea nupuvärk meeldis siiski kõige rohkem....
Ma jään siiski seisukohale, et muutmise enda pärast pole vaja muutusi teha, töötavad asjad võiksid samamoodi edasi töötada kuni tekib reaalne vajadus neid muuta.

EDIT: On tekkinud uus veidrus, teksti kopeerimisel tekib mingi kirbusõnnik. Kalibreerimisejutus kasutasin muus kohas asuvat kirjakasti, mis tekstiga erinevat IT-sodi kaasa ei luba.

EDIT2: Korda on tehtud, nüüd näeb pastega toodud teksti lugeda, vahepeal oli vaevalt millimeetri kõrgune.

Vasta

Loksutasin oma tühjas peakolus bitte ja piksleid vasakule-paremale ja leiutasin sellise teooria: 
Ajastul kui poliitika oli lihtsalt naljanumber vanatehnika võtmes oli see siin keelatud. Mu kunagine küsimus kas tunneli avamisel osalemiseks peab keskerakonnas olema oli süütu nali. Poliitika oli keelatud.
Mingil ebamäärasel hetkel, kahjuks siis kui kõik juba kõigi peale vihased olid muutus poliitika siin osaliselt aktsepteeritavaks. Minu hinnangul oli see räme viga, missest, et kolis kõrvalteemasse.
Kas tagasipööramine on võimalik? Väga kahtlane, ma tean tänaseks üsna mitut kaasfoorumlast, kellega ma keeldun suhtlemast. Mitte seepärast, et nende poliitilised vaated mind häirivad. Ikka suhtlus.

Vasta

Mis siis juhtunud on, kas poliitika on tunginud inimestele lähemale kui varem, et see kõigi nende tegemisi läbi poliitilise prisma mõtestab, kas poliitika on vanatehnikasse puutuvasse lähemale roninud kui varem, et ei saa neid lahus hoida. Endale tundub, et mõlemat, kas kuskil oleks saanud pidurit panna, ka ei tea ju, kas siinne foorum ja selle mõju inimeste oleks hoopis vähehend ja kitsama reeglistikuga kiiremini hääbunud. Ei oska ka öelda, et kas "moderaator on ka inimene" on absoluutne agument või ei. Lihtsalt paar sellist mõtet kargas pähe.

Ford Granada
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 3 külali(st)ne