Postitused: 6,908
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
https://forum.automoto.ee/showthread.php...#pid568245
Praegu tahaksin hiljem avastatud kirjavea parandada, ei saa, miks?
Kas on nii suur oht, et väljavihastatud sisuloojad hakkavad oma postitusi kustutama? Väheusutav, ma ei näe ühtegi aktiivset konflikti viimaste allesjäänud tarkade postitajatega.
Ma olen selle teemaga mujal kokku puutunud, detaililidesse ei lähe, aga lauskeeld ei olnud lahendus.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 1,302
Teemad: 24
Liitus: Jul 2009
Maine:
41
Kurja, korraks oli nupp, sain ühe muudatuse teha ja jälle kadunud.
PS see kolme minuti reegel iseenda postituse muutmise juures vajab avalikkusele põhjendamist.
Postitused: 641
Teemad: 5
Liitus: Aug 2021
Maine:
18
Nagu üleval öeldud, sul on 3 minutit aega, peale seda enam ei saa.
Maine:
95
Ei ole plaan! Mul praegu vaja pool aastat vana abipalve kehtetuks kuulutada (olen harjunud ise koristama, ema õpetas) aga ei ole seda võimalust. Suhtlust ka ei ole millegipärast....
Maine:
95
(04-07-2024, 09:43 AM)svenson Kirjutas: võib nüüd proovida.
Muutmine on tagasi, kustutamist ei ole.
Postitused: 1,302
Teemad: 24
Liitus: Jul 2009
Maine:
41
04-07-2024, 12:33 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 04-07-2024, 12:34 PM ja muutjaks oli
Mahno.)
Tänan administraatoreid.
Marko - kustutada saad ka: võtad täieliku muutmise, paned üleval vasakul serval linnukese ja paremal ülal vajutad nuppu ning läinud ta ongi.
Maine:
95
04-07-2024, 12:50 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 04-07-2024, 22:42 PM ja muutjaks oli
Marko.)
(04-07-2024, 12:33 PM)Mahno Kirjutas: Tänan administraatoreid.
Marko - kustutada saad ka: võtad täieliku muutmise, paned üleval vasakul serval linnukese ja paremal ülal vajutad nuppu ning läinud ta ongi.
Kindlasti on neid variante muidki, vana hea nupuvärk meeldis siiski kõige rohkem....
Ma jään siiski seisukohale, et muutmise enda pärast pole vaja muutusi teha, töötavad asjad võiksid samamoodi edasi töötada kuni tekib reaalne vajadus neid muuta.
EDIT: On tekkinud uus veidrus, teksti kopeerimisel tekib mingi kirbusõnnik. Kalibreerimisejutus kasutasin muus kohas asuvat kirjakasti, mis tekstiga erinevat IT-sodi kaasa ei luba.
EDIT2: Korda on tehtud, nüüd näeb pastega toodud teksti lugeda, vahepeal oli vaevalt millimeetri kõrgune.
Maine:
95
Loksutasin oma tühjas peakolus bitte ja piksleid vasakule-paremale ja leiutasin sellise teooria:
Ajastul kui poliitika oli lihtsalt naljanumber vanatehnika võtmes oli see siin keelatud. Mu kunagine küsimus kas tunneli avamisel osalemiseks peab keskerakonnas olema oli süütu nali. Poliitika oli keelatud.
Mingil ebamäärasel hetkel, kahjuks siis kui kõik juba kõigi peale vihased olid muutus poliitika siin osaliselt aktsepteeritavaks. Minu hinnangul oli see räme viga, missest, et kolis kõrvalteemasse.
Kas tagasipööramine on võimalik? Väga kahtlane, ma tean tänaseks üsna mitut kaasfoorumlast, kellega ma keeldun suhtlemast. Mitte seepärast, et nende poliitilised vaated mind häirivad. Ikka suhtlus.
Postitused: 242
Teemad: 18
Liitus: Apr 2007
Maine:
2
Mis siis juhtunud on, kas poliitika on tunginud inimestele lähemale kui varem, et see kõigi nende tegemisi läbi poliitilise prisma mõtestab, kas poliitika on vanatehnikasse puutuvasse lähemale roninud kui varem, et ei saa neid lahus hoida. Endale tundub, et mõlemat, kas kuskil oleks saanud pidurit panna, ka ei tea ju, kas siinne foorum ja selle mõju inimeste oleks hoopis vähehend ja kitsama reeglistikuga kiiremini hääbunud. Ei oska ka öelda, et kas "moderaator on ka inimene" on absoluutne agument või ei. Lihtsalt paar sellist mõtet kargas pähe.
Ford Granada