4x4 auto Ukraina rinde droonipilootidele

Ma lisa selgituseks mainin,et ma mitte ei lõpetanud seda autode korrastamist ja muud abitegevust,vaid lihtsalt arusaamad ja asjad ei kattunud enam ja nii oli lihtsam. 
Üritan mingi lahenduse leida,et saaks ka edaspidi kontot omada,sest ütlen ausalt,et päris ainut omadest vahenditest enam ei saa tegutseda. Võib olla teen omale eraldi konto lihtsalt,et saaks endiselt kajastada väljavõtet. Kusagile eraldi liituda enam ei plaani,sest kahjuks liitudes kusagile tekib kohe arusaam,et oled kellegi isiklik mehaanik kes 24/7 valves on. Inimestel on natuke keeruline vist aru saada,et teen seda mitte TÖÖNA,vaid peale oma igapäevast tööd abina,nii palju kui jõuan. Jah halb on see,et tavakodanikule ei laiene tulumaksuvabastus jne. Keeruline aeg,mis teha.

Veel ei anna alla.
Vasta

Jaaa.. sellest võimalusest, et kellegi teise ronte remontida me loobusime juba üsna ammu. Kui ise mingi raipe koju tood siis sellega nagu võtad vastutuse asi korda teha. Kui keegi teine tuleb mingi Mad Maxi filmist välja karanud hirmutisega siis tundub ta veidi hull. Tavaliselt kaasnes sellega veel mingi jutt, et teisipäevaks on vaja!!! Auto on selline, et ei julge hästi vastu toetadagi, et laiali ei laguneks.

Ja siis teine hea asi on, et "vii mu auto ka ära". Ühe korra võtsin oma konvoisse sellise ja Leedust kaugemale ei jõudnud. Huvitaval kombel oli Jeebil ülevaatus. Aga kui rooli oli vaja keerata paremale siis alguses keeras auto veidi vasakule ja vastupidi.
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: Kiluo, Otokas, 4 külali(st)ne