12-01-2026, 09:59 AM
Noku pani auto jeele-jeeli käima ja sihtkohas pole seina voolu-kas võib jätta ta sõiduajaks aku külge laadima?
(12-01-2026, 09:59 AM)ahtos Kirjutas: Noku pani auto jeele-jeeli käima ja sihtkohas pole seina voolu-kas võib jätta ta sõiduajaks aku külge laadima?Kindel, et teda väljundklemmidelt saab laadida üldse? Ma vaataks juhendist üle igaks juhuks.
(12-01-2026, 09:47 AM)isandpauk Kirjutas: Ei taha sulle tekitada unehäireid aga kuidas sa said sama pinge juures terve kimbu erinevaid voolutugevusi? Kas aku on nii pekkis, et sisetakistus muutus hetkega?
(09-03-2026, 01:29 AM)Marko Kirjutas: Oli siin kena pilt iseehitatud mitmel teljel pööravatest kruustangidest, enam ei leia. Nimelt lubasin enda omasid lisaks tutvustada, mis tehasest tulnud. Ehk ilmub uuesti välja, ......Kas seda pidasid silmas:
(10 tundi tagasi)nastik Kirjutas: Enne kui katsetama hakkan igaks juhuks küsin, et kas keegi on proovinud sellise meetodiga otse kankust suruõhuga õli kastidesse ja sildadesse pumbata?
(10 tundi tagasi)nastik Kirjutas: Enne kui katsetama hakkan igaks juhuks küsin, et kas keegi on proovinud sellise meetodiga otse kankust suruõhuga õli kastidesse ja sildadesse pumbata? Mulle tundub, et probleemiks võib olla piisavalt hermeetiliseks saada. Käsipumbaga on see üks paras lödistamine ja parem lahendus oleks teretulnud küll.
(10 tundi tagasi)nastik Kirjutas: Enne kui katsetama hakkan igaks juhuks küsin, et kas keegi on proovinud sellise meetodiga otse kankust suruõhuga õli kastidesse ja sildadesse pumbata? Mulle tundub, et probleemiks võib olla piisavalt hermeetiliseks saada.
ja sisin ei sega.