14-07-2005, 13:50 PM
Juba tükk aega olen mõelnud, et kas ei oleks võimalik kuidagi teha internetti selline kaart mida saab suurendada ja vähendada jms. ning selle peal oleks masinad. Kuna väga palju on olnud juttu erinevates kohtades paiknevatest masinatest. Sillu näiteks rääkis mingist Süravere masinast, keegi ei kujutanud ette kuidas sinna saab, kaardilt oleks kõik kohe selge 
Näeks välja minu silmis selline, et :
saab otsida mingit konkreetset masinad ( Ta, Paz, Zil, Laz, jms)
mudeli järgi (paz 652 nt)
Kaart oleks interaktiivne (?) st. saab suurendada ja vähendada
\"leiad\" kaardilt masina siis on seal pildid sellest, teised kasutajad saavad ka oma pilte lisada selle alla kui vajadus tekib selleks, arutelu võib selle all samuti toimuda .
Ainult valitud inimestel oleks ligipääs vms.
See on kõigest idee, ma saan aru, et see ikka väga suur ettevõtmine, kuid ma ütlesin välja mis ma mõtlesin ja kui keegi leiab, et see on loll mõte, võib kustutada .
võitelisada enda nägemuse vms .

Näeks välja minu silmis selline, et :
saab otsida mingit konkreetset masinad ( Ta, Paz, Zil, Laz, jms)
mudeli järgi (paz 652 nt)
Kaart oleks interaktiivne (?) st. saab suurendada ja vähendada
\"leiad\" kaardilt masina siis on seal pildid sellest, teised kasutajad saavad ka oma pilte lisada selle alla kui vajadus tekib selleks, arutelu võib selle all samuti toimuda .
Ainult valitud inimestel oleks ligipääs vms.
See on kõigest idee, ma saan aru, et see ikka väga suur ettevõtmine, kuid ma ütlesin välja mis ma mõtlesin ja kui keegi leiab, et see on loll mõte, võib kustutada .

võitelisada enda nägemuse vms .
Vajad enda autost pilte ? Saame kokkuleppele ! Küsi varajasemaid töid.