Audi Coupe 1984

Kadari Kirjutas:Vana Coupe ka üks minu lemmikutest. Endal olnud 2x 2.2i ja 1x 1.9. Paar pilti kah. Viis silindrit viivad seda keret jah suht väledalt edasi. Eriti mõnus sõiduk kulgemiseks kruusastel/lumistel teedel. Peale madala vedru paigaldust muutus ka tagaots suhteliselt rahulikuks.
Kulgeks praegugi sellisega, aga kuna korralikku isendit Eestist suht võimatu leida ja kahte autot korraga ei jaksa ehitada, siis tuleb muid sakslasi vaadata.

Edu ehitamisel ja rahakott puuga selgaSmile
Kui suure madaldusega sul need vedrud olid? Mul on alla minemas 40 madaldusega vedrud.
Vanade viie silindrilistega jah kitsas käes. Alles hiljuti müüdi üks selline 83.a isend maha ja see oli ikka väga hästi hoitud. Tartus peaks kah üks sinine olema mille omanik mõlgutas müügi mõtteid(väidetavalt kah suht kobe masin). Nende hinnad aga omaette tasemest... 25000.-
Njahh see rahakoti teema... khmm. Minu rahakott pole juba aasta otsa õiget raha näinud. Kogu vaba raha rändab koheselt varuosapoodi. Seal nad juba irvitavad, et ostan endale jupp haaval uut autot Big Grin
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Audi Coupe 1984 - Autor: WhiteLion - 06-09-2005, 12:35 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne