26-03-2003, 21:45 PM
Kunagi oli juttu ühe vene mehega, kes väitis ennast olevat olnud Kremli turvas NL ajal ja neil olid olnud seal mustad Volgad, milledel olid peal V8 mootorid. Mille omad nad olid, seda ma ei mäleta, kuid nina oli olnud väga raske. Peale selle oli olnud tagumise istme taga suur raudplaat. Jutust tuli välja, et tegu oli nii kaitsega kuulide vastu ja samas ka tasakaalu elemendiga. Tema oli ka endale ühe sellise masina saanud ja oli siis selle plaadi ära võtnud. Peale seda oli masina tagumik päris üleval olnud ja kogu aeg ketsi libistanud.
Selle masina oli ta kuhugi lõunaosariikidesse maha müünud, kus ta oli olnud mallipill ja staatuse sümbol.
See jutuajamine oli nii 5-6 aastat tagasi ja võib olla on midagi juba ununenud ja palju seal tõde oli ei oska mitte öelda, seega ärge öelge et ma luuletan
Selle masina oli ta kuhugi lõunaosariikidesse maha müünud, kus ta oli olnud mallipill ja staatuse sümbol.
See jutuajamine oli nii 5-6 aastat tagasi ja võib olla on midagi juba ununenud ja palju seal tõde oli ei oska mitte öelda, seega ärge öelge et ma luuletan