14-05-2006, 10:53 AM
Järgmine nädalavahetus lähen arvatavasti vanakesele tere ütlema. Roogin ta välja sealt armetust ja kokku varisenud laudast. Lähen urgitsen korvi kätte ja vaatan mis ta mulle räägib. Kindel on see, et korda ma teda tegema ei hakka. Muidugi tahaks proovida, et kas summuti torudest suitsu välja saan. Nii, et minu reisipakki mahu kindalsti:
kummiparandus komplekt,
mõned trossid (sidur ja gaas),
korralik küünal,
tilgake bensiini,
õlid (bensiini sisse ja käigukasti),
rooste lahtisti (mingi aerosool mis kinni roostetanud kurve avab),
ja mõned pisi asjad veel.
Kahju, et siit foorumist ei suuda enam leida ühte toredat teemat kus loetleti ära kõik asjad mida vanakesega enne teha kui teda lükkama/tõmbama hakata. Pole mõtet sama teemat uuesti teha. Äkki leian üles, siis ei unusta asju maha.
Ja kui ära käin, siis panen ta natukene varjulisemasse kohta. Äkki mõne detaili käin mõne määrde ainega ka üle, et saaks kunagi jälle minna.
kummiparandus komplekt,
mõned trossid (sidur ja gaas),
korralik küünal,
tilgake bensiini,
õlid (bensiini sisse ja käigukasti),
rooste lahtisti (mingi aerosool mis kinni roostetanud kurve avab),
ja mõned pisi asjad veel.
Kahju, et siit foorumist ei suuda enam leida ühte toredat teemat kus loetleti ära kõik asjad mida vanakesega enne teha kui teda lükkama/tõmbama hakata. Pole mõtet sama teemat uuesti teha. Äkki leian üles, siis ei unusta asju maha.
Ja kui ära käin, siis panen ta natukene varjulisemasse kohta. Äkki mõne detaili käin mõne määrde ainega ka üle, et saaks kunagi jälle minna.