11-06-2006, 15:16 PM
nonii, käima saime eile sikli! /"T200/" vedas kohale lubatud asjad (segunõel, õhufilter, sidurikuul jne), kohapeal sai valmistatud splint. Karpa toimib ilusti, kuigi mingi aeg tilkus kuskilt pena välja
Asi,mis teeb muret, on käimakast. Sidurit enam rohkem peale keerata ei saa, hakkab libisema, aga käigud ei taha absoluutselt sisse minna. Koha peal ei lähe sisse esimene hästi, teise käigu asemel läheb tihtipeale vabakäik sisse, kolmas funkab kenasti. sama ka seisma jäädes - käigud saab ilusti madalaks laotud, kuid vaba käiku mingi imega sisse ei saa, tee mis tahad. Lisaks sellele probleemile pudenes küljest ära paar tuld, mille õnneks üles leidsin ning peale tagasi saan panna. (lihtsalt murdusid
).
Esialgu siis viimane viga, mis õnnestus avastada- silindris on väike kolks sees, arvatavasti sõrm. Aga jah - kõige suurem mure on ikka nende käikudega. Kui mõni targem kohale ilmub, kakub võibolla käigukasti lahti ja vaatab, mis kala seal sees on...[äkki on heeringas].
Loodetavasti saab lahendatud see jama.
Seniks, parimat!
Asi,mis teeb muret, on käimakast. Sidurit enam rohkem peale keerata ei saa, hakkab libisema, aga käigud ei taha absoluutselt sisse minna. Koha peal ei lähe sisse esimene hästi, teise käigu asemel läheb tihtipeale vabakäik sisse, kolmas funkab kenasti. sama ka seisma jäädes - käigud saab ilusti madalaks laotud, kuid vaba käiku mingi imega sisse ei saa, tee mis tahad. Lisaks sellele probleemile pudenes küljest ära paar tuld, mille õnneks üles leidsin ning peale tagasi saan panna. (lihtsalt murdusid
).Esialgu siis viimane viga, mis õnnestus avastada- silindris on väike kolks sees, arvatavasti sõrm. Aga jah - kõige suurem mure on ikka nende käikudega. Kui mõni targem kohale ilmub, kakub võibolla käigukasti lahti ja vaatab, mis kala seal sees on...[äkki on heeringas].
Loodetavasti saab lahendatud see jama.
Seniks, parimat!
Ma olen Amatöör [suure tähega] tsiklite alal, 90% minu postitustest on suht lapsikud...

Inimene õpib oma vigadest....