GAZ 24 karteri tuulutus

flanagan Kirjutas:Karterituulutuse voolik pole kunagi peenike.No ikka paras kummivoolik on.Ja tehase seades viib see õhufiltri korpuse külge. Argielus on aga pandud veidi pikem voolik ja see viidi sobivast kohast mootori,tegelikuölt autokere alla.(Rohelised ja Prussakovi nim.Rattaühing saavad nüüd orgasmi,vandumisest saavad)Peenike vasktoru aga ühendatakse jagaja oktaankorrektori ja karpa jalaga.Pole ka eriti suur õnnetus kui seda pole.
Flanagan

Ei jaga sinu seisukohta. Jäme voolik on mõeldud karterigaasi ära tõmbama siis, kui "punn" põhjas on, ehk siis suurtel pööretel. Peenike voolik on mõeldud just väheavatud seguklapi puhul seda sama tööd tegema. (Teooria ja väga skemaatiline joonis raamatust "B-kategooria autod") Hargnevad nad muuseas täiesti ühest kohast õhufiltri korpuse küljest (vt. pilti; Volgal küll klapikambri kaane küljest, aga see ei muuda põhimõtet). Jagaja vaakumitoru kinnitub sootuks teise koha peale, nii tume ma ei ole, et neid segi ajan. Ja pealegi UAZi originaalkarpal on see koht täiesti olemas (vt. mu esimest posti). Põhjus, et ma õiget auku ei leia, on ilmselt selles, et mul peal "sdelano v rossii" karpa, mida võrreldes "sdelano v sssr-iga" on moditud. Mingid umbaugud, mida vajadusel läbi puurida, seal on, aga enne puuri kätte ei võta, kui asjalikke kommentaare saan.

Ma igatsen teie tarkuse järele, kaasfoorumlased!!!  
Vasta

Sõnumeid selles teemas
GAZ 24 karteri tuulutus - Autor: Oltsberg - 27-04-2006, 10:07 AM
RE: GAZ 24 karteri tuulutus - Autor: Oltsberg - 03-05-2006, 15:35 PM
RE: GAZ 24 karteri tuulutus - Autor: Oltsberg - 28-05-2006, 22:23 PM
RE: GAZ 24 karteri tuulutus - Autor: flanagan - 12-06-2006, 14:47 PM
RE: GAZ 24 karteri tuulutus - Autor: Oltsberg - 12-06-2006, 22:27 PM
RE: GAZ 24 karteri tuulutus - Autor: janek555 - 12-06-2006, 23:59 PM
RE: GAZ 24 karteri tuulutus - Autor: Oltsberg - 13-06-2006, 00:27 AM
RE: GAZ 24 karteri tuulutus - Autor: kOll - 19-06-2006, 00:23 AM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne