19-06-2006, 22:04 PM
Käigud juba lähevad ilusti sisse, v.a. 1. Võibolla oli kulumise asi, eitea...
aga 2 väikest probleemi avanes, suht sellised tuntud vead peaks olema, aga mina lahendust ei oska neile välja pakkuda
1) KÜLMKÄIVITUS. sikkel seisis nädal aega garaazis, muidu läheb esimesest löögist, aga "külmalt" ei taha absoluutkselt ilma topkata minna vändast, ainult lükates. Mingi aja kannatab ära, aga iga kord ei viitsi ka seda topkat toppida
arvatavasti on viga karbussis, et ei lase piisavalt bensu peale. aga samas eelmised siklid on mul kõik apremini käivitud kraan kinni..
maitea... andke nõu.
2) HALB MINEK. Lugu siis selline, et kohalt minekul ja väikestel pööretel absoluutselt ei võta tuure üles ja minekut pole. Mingi aja jooksul tuleb selline jõud taha, et tahab maha visata siklilt... et see vist jällegi karbussi jama.... õhufiltrit testisin seal igatpidi, paistis, et see suurt ei muuda.. Kahjuks pole teisi karpasid ka, mida proovida
niiet mida peaks siis selle karpaga tegema, et ta normaalselt käima saada?
Ete tänades,
matu
aga 2 väikest probleemi avanes, suht sellised tuntud vead peaks olema, aga mina lahendust ei oska neile välja pakkuda

1) KÜLMKÄIVITUS. sikkel seisis nädal aega garaazis, muidu läheb esimesest löögist, aga "külmalt" ei taha absoluutkselt ilma topkata minna vändast, ainult lükates. Mingi aja kannatab ära, aga iga kord ei viitsi ka seda topkat toppida
arvatavasti on viga karbussis, et ei lase piisavalt bensu peale. aga samas eelmised siklid on mul kõik apremini käivitud kraan kinni..
maitea... andke nõu.2) HALB MINEK. Lugu siis selline, et kohalt minekul ja väikestel pööretel absoluutselt ei võta tuure üles ja minekut pole. Mingi aja jooksul tuleb selline jõud taha, et tahab maha visata siklilt... et see vist jällegi karbussi jama.... õhufiltrit testisin seal igatpidi, paistis, et see suurt ei muuda.. Kahjuks pole teisi karpasid ka, mida proovida
niiet mida peaks siis selle karpaga tegema, et ta normaalselt käima saada? Ete tänades,
matu
Ma olen Amatöör [suure tähega] tsiklite alal, 90% minu postitustest on suht lapsikud...

Inimene õpib oma vigadest....