25-07-2006, 22:46 PM
Mõõduriist peaks enam-vähem õigesti näitama. Minu 4T Zid-ile näitas ta 7-7,5bar (mis peaks olema OK sellele), automootoreid on ka sellega uuritud. Taatlemine annaks muidugi kindla teadmise...
Võimalik et pole 11,5bar kuid vähemalt üks asi on kindel - survet sinna silindrisse ikka tekib korralikult. Arvan seda just sellepärast et mõõtmisel oli üsna raske korralikku tulemust saada, lihtsalt ei suutnud piisavalt kõvasti pulka küünlaaugus hoida. 95-ga käies on plõgin sees, minu kõrvale meenutab detoneerimist. Niisama ringi keerates kolb kusagile vastu ei käi nagu ja kaant uurides ka mingeid kokkupuutejälgi silma ei jäänud. Käima seda sõiduriista niisama lihtsalt ei lükka, selleks on vajalik kõva pinnas ja minu 80kg tagarattale (kui esimest käiku tarbida, teise käiguga peab kiiremini liikuma kui ma viitsiks
)
Millega ma asja lihvisin :-) Et metallifreesi mul pole siis sai alustatud trelli ja täpselt tihendiauku mahtuvale metallkettale kinnitatud liivapaberiga, viimane tasandus-sobitus ja lihv dremeliga. Ligi 0,5mm või pisut rohkem metalli läks sedasi maha (tihendiaugu ääre jagu). Põlemiskambri ääri aitasin täiendavalt järele (vastasel juhul oleks kolb kaanega kokku jooksma hakanud) ja kaanel sai kõhualust maha võetud et ta üldse tihedalt peale läheks.
Tundub et vända-kolvi kooslus laseb praegu peal oleva silindriga (tutikas, täiesti modimata) kolvil pisut kaugemale minna kui ehk peaks. Ei lähe silindriäärega tasa vaid 2-3 kümnendikku millimeetrit üle.
Eks ma panen korraliku kaane tagasi kui katsetamisest villand saab :-) 98-ga proovib aga enne ära. Vahet pole, tuksis kaas ta oli ja peale oma vaba aja pole kaotada midagi.
Võimalik et pole 11,5bar kuid vähemalt üks asi on kindel - survet sinna silindrisse ikka tekib korralikult. Arvan seda just sellepärast et mõõtmisel oli üsna raske korralikku tulemust saada, lihtsalt ei suutnud piisavalt kõvasti pulka küünlaaugus hoida. 95-ga käies on plõgin sees, minu kõrvale meenutab detoneerimist. Niisama ringi keerates kolb kusagile vastu ei käi nagu ja kaant uurides ka mingeid kokkupuutejälgi silma ei jäänud. Käima seda sõiduriista niisama lihtsalt ei lükka, selleks on vajalik kõva pinnas ja minu 80kg tagarattale (kui esimest käiku tarbida, teise käiguga peab kiiremini liikuma kui ma viitsiks
)Millega ma asja lihvisin :-) Et metallifreesi mul pole siis sai alustatud trelli ja täpselt tihendiauku mahtuvale metallkettale kinnitatud liivapaberiga, viimane tasandus-sobitus ja lihv dremeliga. Ligi 0,5mm või pisut rohkem metalli läks sedasi maha (tihendiaugu ääre jagu). Põlemiskambri ääri aitasin täiendavalt järele (vastasel juhul oleks kolb kaanega kokku jooksma hakanud) ja kaanel sai kõhualust maha võetud et ta üldse tihedalt peale läheks.
Tundub et vända-kolvi kooslus laseb praegu peal oleva silindriga (tutikas, täiesti modimata) kolvil pisut kaugemale minna kui ehk peaks. Ei lähe silindriäärega tasa vaid 2-3 kümnendikku millimeetrit üle.
Eks ma panen korraliku kaane tagasi kui katsetamisest villand saab :-) 98-ga proovib aga enne ära. Vahet pole, tuksis kaas ta oli ja peale oma vaba aja pole kaotada midagi.