Jagaja ehitus kontaktivabaks

Kõige parem on kasutada flying magnet tüüpi crank triggerit, ehk vända otsa kinnitatavat 4 magnetiga rattakest koos halli anduriga (mingi Honeywelli oma pidi hea olema, täpset tootekoodi peast ei tea). Süütesüsteemide valik on lai, mina olen MegaSquirti fänn, aga kommertstootjatest on levinud näiteks MSD süsteemid. Paljud kiidavad ka VEMS-i, kuigi ainult süüte juhtimiseks on see ehk kallivõitu. Sobiva juhtsüsteemiga saad crank triggeri kasutamise puhul jagaja ning kõrgpinge jaotusvõrgu üldse elimineerida ning kasutada eraldiseisvaid süütepoole iga silindri juures.

Kui on soov OEM juppidega mängida, siis R6-le mõeldud süütesüsteeme leiab näiteks BMW kapottide alt, aga minu isiklik arvamus on et selline tegevus tasub ära ainult siis kui juhtud ise romulat omama. Mingid vajalikud OEM pisividinad võivad poes selliste hindadega olla et... Järelturu süsteemi paigaldad ja programmeerid täpselt seda tegema, mida vaja, OEM sobitamine nõuab enamasti mingit häkkimist, timmimist ja muud keberniiti ning ei pruugi lõppkokkuvõttes üldse odavam tulla, sest romulad ja jupimüüjad tahavad ka järelmaksuga plasmatelekaid osta.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Jagaja ehitus kontaktivabaks - Autor: altraditional - 10-09-2006, 18:47 PM
RE: Jagaja ehitus kontaktivabaks - Autor: Style - 10-09-2006, 19:01 PM
RE: Jagaja ehitus kontaktivabaks - Autor: altraditional - 10-09-2006, 19:37 PM
RE: Jagaja ehitus kontaktivabaks - Autor: Molotov51 - 10-09-2006, 21:24 PM
RE: Jagaja ehitus kontaktivabaks - Autor: altraditional - 11-09-2006, 20:38 PM
RE: Jagaja ehitus kontaktivabaks - Autor: Jesper - 12-09-2006, 18:40 PM
RE: Jagaja ehitus kontaktivabaks - Autor: Jesper - 12-09-2006, 20:29 PM
RE: Jagaja ehitus kontaktivabaks - Autor: MGartin - 12-09-2006, 21:17 PM
RE: Jagaja ehitus kontaktivabaks - Autor: gaaz - 13-09-2006, 11:03 AM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne