11-01-2007, 10:44 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 11-01-2007, 10:46 AM ja muutjaks oli Alts.)
taavi Kirjutas:ja mida teha remote juhtmetega? ja RCA pistikutega juhtmetega. Ka need tuleb ju ühendada, kui on vajadus, vähemalt sissetulev remote tuleb +12V-ga ühendada, ilma selleta piiksu ei saa makist.
Aga kes see hull ikka uuel makil juhtmeid katki lõikab, et neid kontaktliistuga ühendada, kergem osta din pesa autole, mille teises otsas on puhtad juhtmed.
Ole nüüd täitsa rahuli kohe
See kõik on ju täpselt samasse skeemi mahtuv - ühendad asjad loogika järgi! Ise pole elus ühtki uut stereot ega telefoni ostnud (makid alates 94 ja telefonid 95), kuna nende hindade kukkumine uus - "pakendist välja võetud" on vähemasti 1/4-1/3 - lihtsalt pole mõtet poest osta, kuna otsides saad odava kasutatud asja koos toimiva poe garantiiga. Pistikutest. Koos täiskomplektidega olen kaasa saanud stereosse käiva pistiku, millel juhtmed taga lipendavad. Kellele sa selle stereo sinna mitme pistikutega paned? Varastele või? Nagunii on ühe auto ja stereo pidamise aeg umb ~5 aastat, kui kord paika pandud, siis nii ka jääb. Ja vanemasse autosse paned just ajastukohase stereo (ise otsin ühele enda autodest siiani sobivat) Ahjaa. Minu poolt viimati soetatud rüüsleril on maki aemel sees pistikuga maki sahtel ja kuigi ma pole veel uurinud, arvan, et juhtmed selle taga on ühendatud "otse". Käesoleva foorumi põhiliseks teemaks pole uued autod, vaid tegelikult masinad, mis on valmistatud vast kuni 1985 (viimasel juhul (1975-1985) ja siis juba millegagi eriti teravalt silma paistnud) ja nendes sõidukites on stereo asemel tavaliselt kimp juhtmeid. Sõltub, palju keegi teenib aga ma eelistan pigem selle stereo paigaldamisega ise tegelda ja selle raha nädalavahetusel kasvõi kõrtsi viia
Enamuse asjade keerukus on müüt