generaator ei le (delco remy)

kontaktrõngad tunduvad minu silmale korralikud, ümmargused ka. vanal heal ajal kui tuluke vilkus siis (loodetavasti mäletan õigesti) oli laadimispinge ~14,9 kuni 15,3 volti, nii et natuke kõikus küll. geneka kuumenemist ei ole täheldanud (need korrad kui geneka peale tagasi pannud ja proovinud, et kas laeb või ei lae siis olen käimise ajal ka juhtmeid ja muud kontrollinud) mõne käimise minuti juures ei ole temperatuuri tõusu märganud.

nüüd üks hüpotees (taaskord tuletan meelde, et ma ei ole elektri asjades siiski väga pädev)

nagu ma aru olen saanud on delco geneka puhul tegemist kolmefaasilise vahelduvvoolu genekaga millel on iga faasi jaoks kaks dioodi alaldamiseks. kas on võimalik, et vilkumist põhjustas pooleteiseaasta taguse pingeregulaatori vahetuse käigus ära kadunud üks faas. puudujäävat faasi hakkas siis pingeregulaator kompenseerima kuni sinnamaani, et lõpetasid koostöö ka ülejäänud kaks dioodipaari ja laadimine lakkas täielikult. et siis tuluke süttis sel momendil kui ühe faasi tootlikkust ei olnud...

Sõnumeid selles teemas
generaator ei le (delco remy) - Autor: erix - 01-02-2007, 14:13 PM
RE: generaator ei le (delco remy) - Autor: Style - 01-02-2007, 15:57 PM
RE: generaator ei le (delco remy) - Autor: erix - 01-02-2007, 16:07 PM
RE: generaator ei le (delco remy) - Autor: v6sa - 02-02-2007, 10:11 AM
RE: generaator ei le (delco remy) - Autor: erix - 02-02-2007, 10:44 AM
RE: generaator ei le (delco remy) - Autor: erix - 06-02-2007, 00:29 AM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne