26-02-2007, 23:07 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 26-02-2007, 23:08 PM ja muutjaks oli siimlane.)
Tere
Täna on jälle suurpäev minu Pannonia projekti ajaloos
- sain kätte esimese jao kroomitud osasid. Lambivõru ja spidommetrivõru on veel meisterdamises, kuid ülejäänud asjad sisustavad juba mu garaaži. Tegin ka väikese pildiseeria, et kontrollida kõikide detailide õnnelikku tagasijõudmist koju ja panin selle ülesse ka saidilie www.zone.ee/pannonia1962
Taustal olen ka edasi teinud uurimistööd erinevate Pannonia mudelite varuosakataloogide soetamiseks. Vanemad mudelid on kõik olemas, uuematega läheb veel aega. Samuti õnnestub lähiajal taastada ka ungari oksjonikeskkonnas oma pakkumiste tegemise õigus ja saab omale jälle hunnikutes väikeseid jubinaid tellima hakata.
Kui kellelgi on üle mõni Pannonia võti siis oleks sellest väga huvitatud. Usun, et seda nüüd küll ei pea ungarist tellima hakkama. Panen igaks juhuks ühe pildi ka üles, et teaksite millist otsin. Sain Kloostrimetsast ka ühe kastitäie Pannonia jubinaid oma varuosadele lisaks. Seal oli nii mõnigi uus tross ja vähemalt kaks uut leegitoru kinnitusmutrit, pärast klaaskuulipritsi näevad need välja nagu uued
Kui saaks värvimisest kätte veel muud detailid siis saaks juba tasapisi ratast kokku laduma hakata.
Täna on jälle suurpäev minu Pannonia projekti ajaloos

Taustal olen ka edasi teinud uurimistööd erinevate Pannonia mudelite varuosakataloogide soetamiseks. Vanemad mudelid on kõik olemas, uuematega läheb veel aega. Samuti õnnestub lähiajal taastada ka ungari oksjonikeskkonnas oma pakkumiste tegemise õigus ja saab omale jälle hunnikutes väikeseid jubinaid tellima hakata.
Kui kellelgi on üle mõni Pannonia võti siis oleks sellest väga huvitatud. Usun, et seda nüüd küll ei pea ungarist tellima hakkama. Panen igaks juhuks ühe pildi ka üles, et teaksite millist otsin. Sain Kloostrimetsast ka ühe kastitäie Pannonia jubinaid oma varuosadele lisaks. Seal oli nii mõnigi uus tross ja vähemalt kaks uut leegitoru kinnitusmutrit, pärast klaaskuulipritsi näevad need välja nagu uued

Pannonia de Luxe TLF '1959
Pannonia de Luxe TLB '1961
Pannonia T1 '1962
Pannonia T5 '1969
White T9 '1965
Motorkuli FV-60 '1967