02-06-2007, 16:09 PM
Klubi idee vedaja peab olema väga hea orgunnivõimega ja tal peab olema aega ja viitsimist kõike seda teha... klubiliikmete arv võib kasvada üsna kiiresti üle pea... mis klubiga on siis tegu ? opeli ? vana opeli ? ja kust läheb vana piir ? või mis tingimustele peab vastama klubilise sõiduk ? niipalju kui mina neid masinaid näinud olen on hästi säilinud Rekord C/Commo A mudeleid vot nii vähe. Enamus (kaasa arvatud minu oma) on pahtlist poole tonni võrra raskem... aga see juba teine teema . tore on lapata practical classicut kus suur tähelepanu on originaaldetailide äratundmise õpetamisel ja liikurite audentsetena säilitamisel... opelitega on ikka see, et 5 käiguline kast vahele ja siis juba muud kompunnid-pritsed värgid - mis iseenesest ei ole ka paha või vale - tegu ei ole ikkagi Jaguari 3 seeriaga...
... tore oleks näha seda inimest kes ütleb nüüd et OK! Mina hakkan klubi vedama ...
...aga millegi pärast on tunne et see teema vajub jälle tahapoole siin foorumis.
... tore oleks näha seda inimest kes ütleb nüüd et OK! Mina hakkan klubi vedama ...
...aga millegi pärast on tunne et see teema vajub jälle tahapoole siin foorumis.