22-06-2007, 08:20 AM
Oma esimese rehvi vahetasin ma väga edukalt kummieebli ja suure kruvikeerajaga. Pärast ei võtnud õhku sisse kuidagi, avamisel selgus, et selleks oli 29 põhjust e. sisekummis oli ringiratast 29 auku
Aga jah kummihaamiga saab tõesti edukamalt ja lihtsalt kuid üks lisa siia juurde! Vahest ei ole käsi nii täpne ja väriseb ikka peale reedet, siis oht vasta velge lüüa ja vähemalt minu omal kohe mõlk sees
, siis hakkasin kasutama puuklotsi(mina kasutasin puuhaamrit hea varrest hoida), hoiad klotsi selle kohapeal kus rehv poeb ja lööd haamriga vasta puuklotsi. Saab lüüa tapselt ja vigastamatta, ise seidad vastas küljel, et rehv sealt välja ei poeks, seal peab rehv olema velje kõige madalamas punktis. Õlisid ja muid vahendeid ei kasuta libestamiseks ei kasuta, võtab rehvi libisema veljel ja ventiil kadunud jälle.

Aga jah kummihaamiga saab tõesti edukamalt ja lihtsalt kuid üks lisa siia juurde! Vahest ei ole käsi nii täpne ja väriseb ikka peale reedet, siis oht vasta velge lüüa ja vähemalt minu omal kohe mõlk sees