Palju on poisse kes tahaksid võrriga maastikul võistelda.

vootele Kirjutas:Tegelikult peaks ka sel aastal mõni võrrivõidusõit Jaanimäe rajal (kruusarada) toimuma, see on juba ise paras maastikul sõit, eriti kui on vihma sadanud.
Siis pakun välja, et Keilas on fantast head suusarajad, kus on ka mõni puust viadukt tehtud ja paar väiksemat küngast, millest võrriga ilusti üles veab. Variant oleks seal teha.

Nõustun täielikult vootelega et keilas oleks fantast sõita. Täpselt. Keilas oleks küll hea võistlusi pidada.. loodan et kunagi keilas tulevadBig Grin ja selle poiste sõiduga... mina kui noor amatöör tahaks ka osa võtta kuna ka samuti on sama probleem ... mul on originaal mootor ... muidugi annaks nipet näpet teha et kiiremini liiguks aga ikkagist kas on võimalik krossirajal sellega hakkama ka saada.. Ja ka et mina näiteks elan Keilast 12 km edasi ja ei tea kas hakkaksin tulema võrru või kuhugile tihti ... mõned korrad kindlasti aga näiteks raplassse tuleks hea meelega nii et kas üldse on kunagi ka võimalus et mõni tulevikus tulev sõit toimuks siis põhja eesti pool?? .
Vasta

Sõnumeid selles teemas

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne