30-10-2007, 23:51 PM
Asi selles, et paaki ei anna nihutada, täna niigi võtsin ette, tegin pisikese augu enda kõrvale ning kinnitasin võrri paagi salongi, et saan bensiini kätte. Kui mõtlema hakata, siis hellrix-i postitus vastab täiesti tõele. Ja veel tahan lisada, et mul on originaal karpa olemas, ainult sealt trosside kinnituskohad puudu, muidu too on täpselt sama kõrgel kui see mis hetkel on. Ja see bensupumba asukoht on kindlalt õige, kui ma invaka mootori sain, siis ise nuputasin, et mis sinna käia võib, nüüd sain siis vastuse, aitäh!
Ma ei oska ise ka eriti muidu seda trossi asja seletada. No karpal siis bensiini sissetulek ja tolle kõrval see otsik, kuhu käib gaasi tross. Kuid sellel karpal on 2 trossi kohta, üks on siis gaas, kuid teine mis tolle kõrval istub, tolle põhimõttest ma aru ei saa.

Ma ei oska ise ka eriti muidu seda trossi asja seletada. No karpal siis bensiini sissetulek ja tolle kõrval see otsik, kuhu käib gaasi tross. Kuid sellel karpal on 2 trossi kohta, üks on siis gaas, kuid teine mis tolle kõrval istub, tolle põhimõttest ma aru ei saa.