05-11-2007, 12:57 PM
PETSS Kirjutas:Ei oleks seda kirja pannud aga siiski.Tänaseid ilmaolusid teawad tegijamad kõik.Suht loll ilm.Aga ikka leidus tegijaid kellel oli vaja 87-95 ga liikuvast 35 tonnisest mööda saadaJa siis pidurit panna.Möödaminek eriti ei häiridki aga see julmalt ettetkeeramine.See võib-olla tõesti minu probleem aga arvestda võiks ka suurte autodega.Parima tahtmise juures ei saa ma seda saani pidama.
Mul on päris palju tuttavaid reka- ja bussijuhte. Nende suust olen ka pidevalt sama kuulnud. Ja veel levib nende seas jutt, et tee, kuhu mahub kõrvuti sõitma 2 rekat, sinna 1reka ja sõiduauto ei mahu. Inimesed ei saa lihtsalt aru, kui palju võtab rekal/bussil uuesti kiirendamine aega...
Fooride lähedal punase tule korral võtavad suurmasinate juhid hoogsasti hoo maha, et siis rohelise tule korral ei peaks paigaltstarti tegema, vaid saaks kiiremini liikuda. Sõiduauto juhtide tavaline reaktsioon on sellepeale, kiire möödaspurt rekast ja siis tema ette ja pidurid bloki. Ja halvimal juhul, kui tekib õnnetus, jääb rekajuht süüdi, et miks ta ei hoidnud pikkivahet...
Tambets@austab tublisid reka/bussijuhte.