14-11-2007, 10:01 AM
Ärge saatkegi lapsi kooli vaid kohe kui jalad kannavad ja käsi hoiab.....auto kallale nokitsema.Et ta teaks kus asuvad Nysa 522 pidurivedeliku paak, 116 kerega MB kütusepaagi luuk, GAZ 53 ukselukk ja SAAB 99 süütelukk.Ja täiendkoolitusel saab ta teada kus asub VW Põrnika esikapoti avamishoob ning mismoodi selle isendi esimestel mudelitel klaasipesu käis. Tähti ja numbreid ei peagi ju nii hästi teadma kui tehnikat. Haridusreformi uus tase. Eesti Nokia.Kellele neid ärijuhte ikka nii palju vaja on? Peaasi kui põnn oskab kuni pensionini polti keerata arusaamatu keele saatel.
Jah,minu esimene postitus oli ehk tõepoolest mõnitava alltooniga, kuid kõigepealt lasete te foorumit mõnitada. Kahepalgelisusega siin tegemist? Ei maksa siis oma präänikuga näägutada kui õpetaja Teile märkuse teeb et ta ikka veel, puberteedieas eksib rängasti kirjakeeles kirjutades.
Hr Style, kui Teie emakeel on vene keel, siis nii kirjutagegi-,,paraku on mjinu jemakjeel vjene kjeel ja ma kjusiks oma kjusimuse vene kjeeles,,. No problemos.Kindlasti saadakse aru ja vastatakse.
Jah,minu esimene postitus oli ehk tõepoolest mõnitava alltooniga, kuid kõigepealt lasete te foorumit mõnitada. Kahepalgelisusega siin tegemist? Ei maksa siis oma präänikuga näägutada kui õpetaja Teile märkuse teeb et ta ikka veel, puberteedieas eksib rängasti kirjakeeles kirjutades.
Hr Style, kui Teie emakeel on vene keel, siis nii kirjutagegi-,,paraku on mjinu jemakjeel vjene kjeel ja ma kjusiks oma kjusimuse vene kjeeles,,. No problemos.Kindlasti saadakse aru ja vastatakse.