19-11-2007, 18:42 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-11-2007, 19:03 PM ja muutjaks oli v6sa.)
Style Kirjutas:...
Ja ka see on õige, et ta ei saanud mind mitte märgata, kuna rammis esistangega minu tagatiiba. Minu autoks pole ei Mini, ega Põrnikas, et see välja ei paistaks...
Polliga asja edasi ajada ei ole aega ega viitsimist, on ka muid asju elus, millega närve rikkuda.
Mitte kuidagi seda kodanikku õigustada püüdes: oled Sa kunagi sellise masina roolid istunud? Usu, sinna paremasse pimedasse nurka mahub kenasti keskmine pirukakäru ära.

Järele sõitmine ja peatuma sundimine tipptunnil linnaliikluses - kuulge, vaadake vähem kobrat. Mina miskise veomasina roolis küll kummaliselt liikuva ja tulesid vilgutava sõidumasina tõmblemise peale seisma jääma ei hakka, kui ma enda teada midagi korda saatnud pole...
Kordan, et ma ei õigusta seda juhti - autojuht vastutab oma sõidukiga tehtud sigaduste eest, kuna sõidukil endal (veel) vaba tahe puudub.
Style Kirjutas:...
Polliga asja edasi ajada ei ole aega ega viitsimist, on ka muid asju elus, millega närve rikkuda.
Kui pole närvi asjale ametlikku käiku anda, siis oli suhteliselt vähetähtis juhtum.
Avalduse kirjutamine ei võta ju kaua aega. Kuna tegid kõne 110, on juhtum juba fikseeritud. Seega, kui kirjutad avalduse, peab politsei regeerima. Kuigi lootust avariipõhjustaja kätte saada on väike, pole see siiski olematu...
Kui aga avaldust pole, siis ei saagi politseid asja uurimatuses süüdistada.