25-01-2008, 02:12 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 26-01-2008, 01:15 AM ja muutjaks oli kalev60.)
Oldmoped´i näitatud piltidelt jäi silma kõige alumisel aparaadil olev tilga-kujuga paak, lähemal uurimisel selgus, et mul garaaþis samasugune seismas. Hmm peaks vist omal kasutamatult seisva D-8 ka kunagi ühe uuemat tüüpi vene meestekaga ristama
D-nelju on tõesti väga väheseks jäänud, kuid d-5-i liiguv veel enamvähem rahuldavalt, paari päeva jooksul saan juba kolmanda mootori uhkeks omanikuks. Neile hakkan vist kuskil 70-ndate jalgratta raami otsima. Aga mis lood on pedaalidega ,mõnel pildil ei jäänud silma kahte ketti, oli selles süüdi minu silm või see ,et polnudki kahte ketti(üks siis mootorist, teine inimmootorist tagarattani)? Segane tekst kuid loodan, et saate aru.
Aga need pildid D seeria motoritest
hmm viimased mudelid meenutasid juba delta mootoreid. Kas keegi teab kuidas neil käikudega lood on?
Keegi, kes on võrri forseerimisega professionaalsemalt tegelenud võiks mulle pisut seletada, mida teoreetiliselt druzba kolb võrrimootorile teha võib (väntvolli purunemine? laagrid? süüte vahetus parema vastu mis ja kuidas?, mõju alumiinium karterile ning raamile?).
D-nelju on tõesti väga väheseks jäänud, kuid d-5-i liiguv veel enamvähem rahuldavalt, paari päeva jooksul saan juba kolmanda mootori uhkeks omanikuks. Neile hakkan vist kuskil 70-ndate jalgratta raami otsima. Aga mis lood on pedaalidega ,mõnel pildil ei jäänud silma kahte ketti, oli selles süüdi minu silm või see ,et polnudki kahte ketti(üks siis mootorist, teine inimmootorist tagarattani)? Segane tekst kuid loodan, et saate aru.Aga need pildid D seeria motoritest
hmm viimased mudelid meenutasid juba delta mootoreid. Kas keegi teab kuidas neil käikudega lood on?Keegi, kes on võrri forseerimisega professionaalsemalt tegelenud võiks mulle pisut seletada, mida teoreetiliselt druzba kolb võrrimootorile teha võib (väntvolli purunemine? laagrid? süüte vahetus parema vastu mis ja kuidas?, mõju alumiinium karterile ning raamile?).
miks osta kalleid plassmass junne kui vana venetehnika ka kohale veab?