18-09-2003, 18:08 PM
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: homeend
mina soovitaks soojalt just uunikumisuse pärast VANA JAWAT. otsi mingi DOK-ga masin ja tee ta TEHNILISELT korda. igasugu välimuse pärast jõuab alati muretseda. tean küll neid mehi, kes oma masinat pidevalt ilusamaks teevad ja lakuvad, aga üle 5 km sikkel korraga ei sõida. alustuseks võib vana jawa ost olla küll kallis, aga kui putitad siis ikka vahepeal leiad raha et mõni uus jupp osta.
kindlasti peaks su ostetav sikkel olema ikka 350 cm3 või üle. mina nt ostsin kevadel planeta 5 ja isa ütles, et vana jawaga (millega ta ise kunagi pikalt liikus) võrreldes ei anna planetat üldse võrrelda (kiirendus, kiirus). izid on reeglina ka paras kirvetöö. loomulikult on vastupidavuse osas izil plussid, aga ma ei tea inimest, kes oleks oma raha eest ostetud sikliga aktiivset lõhkumistööd (kummi vilistama ja nokka rebima ja mida veel, ex) tegema akand. eriti siis uunikumiga.
Kas heas või halvas mõttes ei anan võrrelda? St. Jawa jääb alla igas mõttes? Kui nii, siis kindlasti on üsna suureks põhjuseks vana Jawa madal surveaste.