24-03-2008, 21:28 PM
KILLER666 Kirjutas:noh muideks on bmw l check control ja seal näitab k6ik puuduvad mahlad ära
..
Ma ei usalda neid süsteeme. Võimalikud on "mõlemat tüüpi vead", nagu matemaatikud ja statistikud armastavad öelda:
- süsteem annab häiret riknenud anduri korral, olluse tase on tegelikult korras;
- teistpidi riknenud andur ei rakendu ollusetaseme alanemise korral ja vaid tulesid uskudes võid ühel hetkel istuda pimedas metsavahel suure jama ees.
Need 8 aastat, mil ma evisin oma eelmist autot - Lada 111 -, oli mul üsna pea kogemusi mõlemat nimetatud tüüpi vigadega. Üsna pea (umbes kolmandal ekspluatatsiooniaastal) saatsin "kellad-viled" põrgu ja hakkasin peamiselt usaldama ainult oma silma, mis enne järjekordset sõitu kapoti all olluste tasemed läbi plastanuma seina ära vaatas.
KILLER666 Kirjutas:Mina, nagu ma olen , superlaisk..
kui 6lituli nagu enam käivitades väga kehvalt ära kustub , siis läen vaatan ,kuda 6li...
Kui enam salongi sooja ei tule , v6i temp. t6usma hakkab , siis ka vaatan palju jahutusvedelikku..
Kui käigukast ja tagasild ka enam-vähem puhtad paistavad , siis on loogiline , et ära sealt see 6li ei haitu ju!
Autojuht peaks siiski minu arvates olema midagi rohkemat, kui tavaline (laisk) inimene. Autojuht olemine on siiski keeruline ja peen oskustöö, kus laiskusel, hoolimatusel ja viitsimatusel ei tohi kohta olla.
Näiteks - sõidad -25C ilmaga Tallinnast või muust suuremast linnast ca 80 km välja ja avastad äkki, et jahutusvedeliku temperatuur tõuseb ja kapoti alla kaedes tuvastad, et seda va ollust pole enam paisupaagis. Kui Sul varuvedeliku potsut pagasiruumis ei ole, siis kust Sa võtat keset talveööd 20 km suurematest asulatest seda vedelikku äkki? Õliga täpselt sama lugu.
Olen evinud oma elu jooksul mitmesuguses seisus (sh ka pruugituna soetatud) autosid ja nimetet olukorrad on mulle enam kui tuttavad. Nüüd, mil kulgen viimased kuud üsna superuue, supermoodsa ja Ladast veidi paremini kokkupandud autoga, millel sissesõit vaevalt tehtud, neid probleeme küll ei ole, aga harjumused jäävad ning peavadki jääma.
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, oleme avatud K,N,R,L,P 11-18