24-03-2008, 22:09 PM
valdo Kirjutas:Autojuht peaks siiski minu arvates olema midagi rohkemat, kui tavaline (laisk) inimene. Autojuht olemine on siiski keeruline ja peen oskustöö, kus laiskusel, hoolimatusel ja viitsimatusel ei tohi kohta olla.No kuule, see oleks küll liiga ideaalne variant. Ja tänapäeva superpoppide masinatega ei ole autojuhiks olemine mingi kunsttükk. Nii kaovadki teadmised nii autodest kui nende kõikidest vedelikest. Ja autokoolide kohta: mina kuulsin teoorialoengus 1 (ühe) korra sõna õlitase ja see oli seotud õlirõhu märgutulega. Praktikas ei ole näidatud ei mulle ega suuremale osale teistele autokoolide õpilastele ei paisupaaki, õlivarrast, klaasipesuvedelikupaaki, mis siin veel pidurivõimuõli anumast rääkida. See, et mina tean neid iga auto kapoti alt otsida, on juba "minu probleem", s.t see teadmine on tulnud enne autokooli ja intensiivsest huvist mootorsõidukite vastu.
Ja teame nii sina kui mina, et arvestatava osa autojuhtide tegevus auto kallal piirdub kõikse paremal juhul klaasipesuvedeliku lisamisega vastavasse anumasse, vahel ei tehta sedagi. Muu teeb ju teenindus

See jutt minu tähelepanekute järgi tehtud ja sugugi ei pretendeeri absoluutsele tõele.