Tekkis küsimus kas võrridel on kasutatud plastmass paaki?

Vabandan suure OT pärast ja palun modedel koos käesolevaga postiga ka minu eelnevad selle teema postitused, mis nüüdseks vaid tärne sisaldavad ja mingit infot ei sisalda, kustutada.

Metsa Kirjutas:Pole mingisugune rauaärikas lihtsalt metsa tuka tagant tuli selline asi välja ja omal pole sellega midagi teha aga ära anda ka niisama ei taha.

Väike põhjendus, miks ma oma postituste sisud siit teemast kustutasin.

Kui peale vajalike materjalide välja otsimist, tehasemanuali sobiva lehe sisseskännimist, selle serverisse üles panekut ja foorumis küsimustele vastmist tuleb välja, et seda kõike on vaid kellegi mingi metsast leitud ja tema jaoks tundmatu rauatüki müügiedenduseks tarvis, mõtleb iga inimene kindlasti järgmine kord, kui keegi midagi küsib, et kas on mõtet ennast vastamisega vaevata. Ise ma tean seda infot niisama ka. Kui kellelgi oma hobides abi vaja on kas info või vajalike osadega, olen alati aidanud, kui see minu võimuses on.
Reklaami ning turundusega tegelen päevast päeva elatise hankimiseks ja tavaliselt saan selle eest minimaalselt 230.-/h ning kommertseesmärkideks seda niisama teha ei taha.
Ise olin loll, et ei vaevunud kõigepealt foorumi arhiivi vaatama.

Metsa Kirjutas:Mis võiks olla autonumbrite väärtus nendest aastatest.

Metsa Kirjutas:Mul on olemas paar pada.Kui on huvi siis tehke pakkumine

Metsa Kirjutas:palju võib maksta 86 a passat,bensiin,pikem variant.

Metsa Kirjutas:Oman ka juhuslikult kaht GAZ52 1 on 3 ukseline teine 2 ukseline 1 on väga heas seisus vaid mootoris on mingi väike rikke.(Kabiin on puhtaks tehtud )Kui on huvi siis võin aitata.

Metsa Kirjutas:Aga tegelt mis on selle raami turuväärtus. (kavas maha müüa)
Vasta

Sõnumeid selles teemas

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: