11-04-2008, 18:02 PM
r.i.h.o Kirjutas:PS: Uus auto on nagu naine kes on abiellumiseni süütu. Iga mees tahab tegelikult sellist.Vot selle lausega olen mina nõus

Aga ühest asjast pole mina aru saanud veel. Veel! Et kas tõesti on mõtekam rassida kahe-kolme töökoha peal, et ära maksta auto-, maja- ja telekaliisingut ning kulutada arvestatav osa palgast autoremondi ning majaseinte värvimisega tegelevate ettevõtete peale (ei ole ju aega ise teha). Selle asemel võiks ju käia ühel täisajaga töökohal, ning üle jäävast ajast mitte vahtida telekat, vaid oma vanemapoolset autot remontida või tapeet seina panna... See jällegi on individuaalne, aga mina eelistan siiski seda ühe töökoha varianti. Vähemalt on stressi vähem.
Eelneva jutu juures on loomulikult "kolmas mõõde" ka. On inimesi, kel lihtsalt ei ole kohta ja oskusi, et autoremondiga toime tulla. Sellega seose hakkas mind vaevama ka üks küsimus: ei tea, kui paljude uuseramute ostjad teavad huvi tunda sellise eluliselt vajaliku asja vastu nagu kanal garaaþis?
PS1: ärgu mind peetagu nüüd esiveoliste väikeautode vihkajaks. Mini on näiteks täitsa vahva (vanema tüübi omad, iseenesest mõistetavalt).
PS2: üks lause, mida ma kordan endale aeg-ajalt ja mis toob minu hinge rahulolu, on järgmine parafraseeritud vanarahva ütlus: "Ise tehtud, s*tasti tehtud, aga ikkagi ISE tehtud