11-04-2008, 20:03 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 11-04-2008, 20:06 PM ja muutjaks oli hillar.)
siin käis läbi teema, et kasutage ühistransporti. Mina arvan, et juba on tõesti ühistransport odavam, kui oma autoga sõitmine, sest minu koolitee on 24km pikk (Ruusmäelt Misso ja tagasi). 2 km käin jala bussipeatusesse (15min, tegelt 7min, kui aega vähe
) ja bussiga 15min 10km ja pilet maksab 7krooni. Tagasi toob õhtul koolibuss. Kui nüüd, aga peaksin hakkama käima autoga kooli teeb see 12krooni (ma olen arvestanud, et auto (Audi 80 b4) võtab gaasiga sõites 1 kr/km, bensiiniga veel rohkem). Autol kulub ka ju pukse ja amorte.
Teed pole kah teab mis head, 2km kohutavalt treppis kruusa + 4km aukliku kruusa + 2km aukliku asfalti + 4 km Riia-Pikva kiviteed.
Bussiga on kindlasti mugavam, nii, et kasutage ühistransporti ja kondiauru.
HHK
edit. Tahtsin veel ütelda, et pange oma autole gaasiseadmed, saab odavamalt kohe kindlasti. Lätin pidi egä nuka man olema gaasitankla (vajadus järelikult), a võrumaakonnan om ynne üts.
) ja bussiga 15min 10km ja pilet maksab 7krooni. Tagasi toob õhtul koolibuss. Kui nüüd, aga peaksin hakkama käima autoga kooli teeb see 12krooni (ma olen arvestanud, et auto (Audi 80 b4) võtab gaasiga sõites 1 kr/km, bensiiniga veel rohkem). Autol kulub ka ju pukse ja amorte.Teed pole kah teab mis head, 2km kohutavalt treppis kruusa + 4km aukliku kruusa + 2km aukliku asfalti + 4 km Riia-Pikva kiviteed.
Bussiga on kindlasti mugavam, nii, et kasutage ühistransporti ja kondiauru.
HHK
edit. Tahtsin veel ütelda, et pange oma autole gaasiseadmed, saab odavamalt kohe kindlasti. Lätin pidi egä nuka man olema gaasitankla (vajadus järelikult), a võrumaakonnan om ynne üts.