14-04-2008, 20:38 PM
Ei saa sa Patriodi arvele. Oleks võimalik saada - oleks ammu seda endale soetanud. Krimmis olen need ikka vaadanud. Päris hea. Jah, tehaselt välja tulles, on see pooltoorik, aga paned 40-50 000 eek, ning saad ikka päris hea looma.
Sisse Landcruiseri elektrinahkistmed (mis on külgturvapatjade tõttu "utiili" läinud)
Suured rattad alla, korrosioonitõrje, logarid, natukene heli- ja vibroisolatsiooni.
Aga tulemus mind rahuldaks - selle raha eest on ikka parem. Tegelikult, valik pole suur - kas 15 aastat vana Defender, mis on mehe moodi vatti saanud, 25 aastat vana G-Wagen, või uus UAZ-Hunter. Mina valiksin UAZi. Eriti lugedes Defenderi omanike lugusid.
Sisse Landcruiseri elektrinahkistmed (mis on külgturvapatjade tõttu "utiili" läinud)
Suured rattad alla, korrosioonitõrje, logarid, natukene heli- ja vibroisolatsiooni.
Aga tulemus mind rahuldaks - selle raha eest on ikka parem. Tegelikult, valik pole suur - kas 15 aastat vana Defender, mis on mehe moodi vatti saanud, 25 aastat vana G-Wagen, või uus UAZ-Hunter. Mina valiksin UAZi. Eriti lugedes Defenderi omanike lugusid.
Dodge WC52 1943; Buick Century Riviera 2D 1955; Volga M21i 1960; Cadillac Fleetwood Brougham 1967; Jensen Interceptor MK1 1967, Rover P5B Saloon 1973; Mercedes 280S W116 1977, Volga GAZ-24 V6 Konela 1976
Autod ja blogi.