06-10-2003, 12:13 PM
Ma siin hiljuti vaatasin mingilt tsehhi lehelt siukest pilti, kus jawa 638 oli endale peale saanud Honda CBRi gondlid (need vist istuvad sinna pea et ideaalselt) ja summutid olid ka mingist bike laadi asjalt võetud, ja tekkis kohe tunne, et miks mitte ise säendast asja ehitada, oleks ju äge, kui oleks mingi jawa, aga bike välimusega. Aga ma ei tea ju palju need gondlid ka plekivad ja kas nad sobivad ka ideaalselt, ei taha katsetama hakata nende rahadega siin.
A seda mai teandki, et Yamaha nüüd see tugev asi on, ma mõtsin, et Honda ikka. A enamus Yamahasid on ju mingis Harley stiilis kõik, mis ma näind olen müügil. No ei suuda ikka veel otsust teha, vist ikka panen esialgu Jawa alla veel mingid summad, et näha, kas viga oli vanades osades ja need saaks siis nagu välja vahetatud varsti. Vaatab.:keersilm
A seda mai teandki, et Yamaha nüüd see tugev asi on, ma mõtsin, et Honda ikka. A enamus Yamahasid on ju mingis Harley stiilis kõik, mis ma näind olen müügil. No ei suuda ikka veel otsust teha, vist ikka panen esialgu Jawa alla veel mingid summad, et näha, kas viga oli vanades osades ja need saaks siis nagu välja vahetatud varsti. Vaatab.:keersilm