09-09-2008, 17:16 PM
Jesper Kirjutas:Ma ei tea, mina pole küll kuulnud et keegi kurdaks nagu oleks eestikeelset autospordikajastust liiga ohtralt ja tahaks hoopis lugeda rohkem paadi pahteldamist ja gps-ide arvustusi.
Ei tasu võrrelda veeasju ja mootorisporti. Eriti Eestis.
Kuid mis kajastamist puudutab: mootorisporti saab tarbida piisavalt, nii lives kohapealkui televisiooni vahendusel. Eurosport 1 ja 2 ning Motors TV kolme peale katavad ka nõudliku vaataja-huvilise vajadused. Natuke lisab ka Extreme TV, Eesti kanalid (Kalev Sport!) omamaise ja F1'ga, viimast saab kvaliteetselt tarbida RTL abil. Lisaks Internet. Peale Motorsi tulevad kõik need kanalid ja ka nett koju kätte suhteliselt tühise raha eest. Kui kepikanalid ei huvita, võtad lisapaketina Sport 50 krooksu eest, saad Motorsi, Sailingu ja NASN ning mootorisporti veel iga päev tunde ja tunde. Sinna sekka teist Sinu sarnase inimese lemmikut - tehnikaajalugu Motorsi pealt. Muuseas, mootorispordi üks suur osa on ka veemootorisport ja seda tuleb Sailngult ikka omajagu. Ja nii polnudki mul peale paari isikuloo sealt midagi uut lugeda... kõik maailma asjad live-ülekannetena tarbitud.
Eesti oma mootorisport on suht olematul tasemel ja seda saab huviline suht odavalt kohapeal tarbida. Heal tasemel asjadest ikka räägitakse ja tehakse telesaateid ka. Ise pigem ootasingi, et Kalev Meedia panustab raha tehnikaalastesse teleprojektidesse, kui et läheb ajakirja teed. Kuigi pole ilus rahast rääkida, siis esimese numbri kulud võisid olla suurusjärgus 200 000 krooni. Ja nii siis iga nädal, reklaamiturg on ju suhteliselt kokku kukkumas... Kui kuus panustada 500 000 korralike saadete ja saatelõikude tegemisse oleks sellest rohkem kasu. Mina vaataks suurima heameelega Ardo tehtud dragi videosid ja kommentaare suurest kvaliteetsest LCD-telekast digipildina, Motors24 lukuaugust ma ei viitsi ennast piinata. Ja Sinu "Punase Puzzle" ponnistust ringrajal oleks ka sealtsamast vahva vaadata... sest autoehituse loo saan foorumist kätte, kordusena mingilt paberkandjalt ei viitsiks lugeda. Sinna ei mahu ju mitte midagi...