02-10-2008, 14:30 PM
Otys Kirjutas:No mina olen siis see 0,01% erand, mis reeglit kinnitab. Uudishimust sooviks teada, mitu ja mis tüüpi autot Jesper ise on ehitanud.
Nii mitmetki vanad kasutajad siin on ehitanud ikka ühe või mitu autot ja hurraaga alustanud toruraami ehitamist.
Ka mina alustasin, mingi hetk taipasin, et see on paras viia emexi ja teadmisi veel koguda.
Need kasutajad kes tulevad välja et kuidas teha? kust joonised saab? kasutaksin mosse, lada, sapika juppe st. et sul pole mingit visiooni asja ehitamisest vaid unistus ja unenägu, kahjuks on auto ehitamine hoopis keerulisem kui Discovery channeli vaatamine.
Soovitus, Proovi taastada kõigepealt 1 vanem tänavaauto. Siis pane kokku Estfieldi kitcar, kui need tehtud ja tulemus 5+ võid mõelda nullist iseehitamise peale. Kõik enne seda tegemine on aja ja raha raiskamine.
Ja Jesperil on õigus, kui sul pole raha osta võimekam lääne mootor mosse mootori asemele, siis jäta parem pooleli ja raha jääb järele.
Mina lükkasin oma enda päris auto ehitamise kaugesse tulevikku, kui juba oskan ka midagi.