08-10-2008, 22:28 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 08-10-2008, 23:03 PM ja muutjaks oli hobiautod.)
Teema on tegelikult väga hea 
Näiteks: MB w115
Benefit 56.000 + km (kvaliteedis oleksin 100% kindel)
Üks teine firma (nime ei mäleta) kes teeb kindlustus lakse .. ..36.000+ km
Tuttav kes tegeleb ka kindlustusega lubas teha 26.000
Siis tuli veel pakkumisi . Värvimine ainult 1500 ilma materjalita ja värvimine koos materjaliga 6000 .
Proovisime siis ise plädida . Esimest korda elus värvipüstol käes
Ennem muidugi oli hiinakaga krunti ja pritsu lastud.
Ruum oli kilega ümritsetud, sisse tulev õhk oli u 48 c läbi eu 7 filtrite .
Kokkuvõttes oli kasulik harjutamise projekt ja ma ei kahetse ühtegi tundi mis kokku kulus selle kere eel ja lõpp töödele .
Sain teada kuida regullida püstolit, mis vahekorras odvat värvi segada , palju lihvida, omale mitmeid kordi uusi töövahendeid osta . Seega olen saanud sama kalli koolituse kui oleksin lasknud teha kogu selle töö . Töö mis oleks tehtud nädalaga ja kvaliteediga . Aga ma ei kahetse

Näiteks: MB w115
Benefit 56.000 + km (kvaliteedis oleksin 100% kindel)
Üks teine firma (nime ei mäleta) kes teeb kindlustus lakse .. ..36.000+ km
Tuttav kes tegeleb ka kindlustusega lubas teha 26.000
Siis tuli veel pakkumisi . Värvimine ainult 1500 ilma materjalita ja värvimine koos materjaliga 6000 .
Proovisime siis ise plädida . Esimest korda elus värvipüstol käes

Ennem muidugi oli hiinakaga krunti ja pritsu lastud.
Ruum oli kilega ümritsetud, sisse tulev õhk oli u 48 c läbi eu 7 filtrite .
Kokkuvõttes oli kasulik harjutamise projekt ja ma ei kahetse ühtegi tundi mis kokku kulus selle kere eel ja lõpp töödele .
Sain teada kuida regullida püstolit, mis vahekorras odvat värvi segada , palju lihvida, omale mitmeid kordi uusi töövahendeid osta . Seega olen saanud sama kalli koolituse kui oleksin lasknud teha kogu selle töö . Töö mis oleks tehtud nädalaga ja kvaliteediga . Aga ma ei kahetse