05-01-2009, 17:16 PM
nustu826 Kirjutas:oma kätega uuesti üles ehitatud auto on ikka midagi muud kui platsilt ostetud autoNo vot siin ongi vastuolu, sa küsid et kumb remont on lihtsam, samas ütled et sulle hirmsasti meeldib remontida. Sama hästi võiks küsida, et kas kuivem on ujuda meres või järves. Mulle ka hirmsasti meeldib oma kätega asju ehitada, seega see seisukoht on arusaadav, lihtsalt küsimuse püstitus on selles kontekstis sisutühi, sest mitte keegi ei tea, milline kompromiss sulle vastuvõetav on. Kõige rohkem remondirõõmu on kahtlemata totaalselt rõngasse sõidetud keres

Kui sa suudad endale defineerida mingi eesmärgi, näiteks stiilis ma tahan kulutada x krooni, y tundi tööd ja lõpptulemuseks on hädapärast sõitev/ilus ja korras/näitusekorras auto, siis tekib küsimusele mingi sisu ja taustsüsteem ning selle auto parandamisega kogemusi omavad inimesed suudavad ehk midagi öelda.
Kuigi ma detailides ei orienteeru, siis üldiselt on sellise vanuseklassi ja levikga auto taastamine selline lõbu, mille eest tuleb võrreldes hea asja ostmisega peale maksta, isegi kui töö teed ise.