24-03-2009, 19:52 PM
Seda Maseratit valmistasin Soome minekuks ise ette. Sain ka veidi linnapeal kihutatud ja seeläbi ka tõsise elamuse. Ajasin ise ka selle Georg Otsa peale. Auto oli aastast vist 1966 ja muidugi nii seest kui väljast veidi väsinud. Mäletan, et sai tehtud sellele aknatõstuki uus hammastega sektor. Ja vist ka mootoripadja kronstein. Ning siis lapiga seest ja väljast üle käidud. Minu jaoks oli see esimene kokkupuude Maseratiga - enne polnud kuulnudki sellisest margist. Uurisin ja leidsin siis, et siis olid need n.ö kiire pereauto klassi kuuluvad sõidukid ning saatuse tahtel sattus ette ja ostsin endale ka 425 Biturbo. Peale paari aastat igapäevasõidukina kasutamist seisab see nüüd 10 aastat garaazis ja ootab paremaid aegu.
Oettingeridest veel ka nii palju, et selle firmaga oli Ühisettevõte Esttec, kes siis neid Audisi ja VW Eestimaale tõi. Olin seal tööl luksepana. Sealt käis läbi igasuguseid masinaid. Esimene sõit Audi 100 oli täiesti ulme. Sellest ajast võikski jääda jutustama.
Oettingeridest veel ka nii palju, et selle firmaga oli Ühisettevõte Esttec, kes siis neid Audisi ja VW Eestimaale tõi. Olin seal tööl luksepana. Sealt käis läbi igasuguseid masinaid. Esimene sõit Audi 100 oli täiesti ulme. Sellest ajast võikski jääda jutustama.