26-03-2009, 16:56 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 27-03-2009, 11:24 AM ja muutjaks oli stihl.)
Niisiis, Otteri antud kontakti (Sergei Zimakov - 5033692; asub Koplis, tallinn) poolt kaetud kolled lõpuks käes.
Pildid räägivad ise:
Töö hinnaks küsiti 2600.- eeki kokku.
Töö aja saab igaüks ise arvutada (eile sain kätte). Lubas teha nädalaga, tegelikult kulus pisut üle kuu.
Miks nii kaua läks, ei tea - tegija (Zimakov) selgitas, et alul pritsitav materjal lõppes otsa; siis katkes nende liivapritsisüsteem (???? kuigi, kolled olid minu poolt juba eelnevalt pritsitud)
Mulle tundub, et metallpind paistab läbi; seetõttu a on asi laiguline; tegija väide oli, et tolm (põl) segas ja seetõttu on laiguline.
Pind on käega katsudes kare, isegi karedam, kui liivaptritsist tulnud metall.
Eitea.
Panen nad külge ja siis näeb, kaua kestab. Kusagil aprilli keskel tulevad uued pildid juba töötanud asjadest.
Esialgu, ma ei soovita, ja õnnelik ma ei ole.
Kollede üleandmisel palusin ka mõned mõlgid välja võtta (lisaraha eest, muidugi; sest endal spotterit pole), see oli siiani tegemata.
Ühe sõnaga: täisjama.
Kui keegi midagi paremat leiab, olge head, pange kirja.
Et edaspidigi teaks kuidagi käituda...
Pildid räägivad ise:
Töö hinnaks küsiti 2600.- eeki kokku.
Töö aja saab igaüks ise arvutada (eile sain kätte). Lubas teha nädalaga, tegelikult kulus pisut üle kuu.
Miks nii kaua läks, ei tea - tegija (Zimakov) selgitas, et alul pritsitav materjal lõppes otsa; siis katkes nende liivapritsisüsteem (???? kuigi, kolled olid minu poolt juba eelnevalt pritsitud)
Mulle tundub, et metallpind paistab läbi; seetõttu a on asi laiguline; tegija väide oli, et tolm (põl) segas ja seetõttu on laiguline.
Pind on käega katsudes kare, isegi karedam, kui liivaptritsist tulnud metall.
Eitea.
Panen nad külge ja siis näeb, kaua kestab. Kusagil aprilli keskel tulevad uued pildid juba töötanud asjadest.
Esialgu, ma ei soovita, ja õnnelik ma ei ole.
Kollede üleandmisel palusin ka mõned mõlgid välja võtta (lisaraha eest, muidugi; sest endal spotterit pole), see oli siiani tegemata.
Ühe sõnaga: täisjama.
Kui keegi midagi paremat leiab, olge head, pange kirja.
Et edaspidigi teaks kuidagi käituda...