02-04-2009, 01:46 AM
Tänud kaastunde eest. esiosa oli jah kindlasti kiiga kerge. Rehvid enamvähem märjal asfaltil pidasid, aga proovisõit(see viimane)kestis oma 40 meetrit+300 meetrit garaaðist suure teeni vaikselt tiksudes ja ma arvan et potensiaali on sellisel asjal küll. Mul ei olnud esiosa komplektne ka...delight nina ja liiga hulljulge gaasivajutus ja veel hulljulgem käiguvahetus täisgaasil muutis nina põhimõtteliselt olematuks. Ja kui nii võtta siis se lõpp polnud loogiline kuna eelneva lühikese sõidu järel ma teadsin mis juhtub sellise "full thortle" saatel, aga eelminekord suutsin ma ta teel hoida peale mõningaid teepervest teeperve käimiseid. põhimõtteliselt tuli kiire lõpp minu oma lollusest ja adrenaliininäljast.
Kui seda pilti hoolikamalt vaadata siis on isegi seal näha et välimised veotelje otsad on küljes ilma sisuta.
Kurb lõpp...vaeva sai nähtud. Õnneks ise sain mõned sinikad ja muljumised ainult ja sõber pääses paari õmblusega
Põhimõtteliselt kui keegi on huvitatud siis kere ilma mootorita(läheb vist org. fiesta vahele) koos oma spetsiifiliste jupidega mis tema tarbeks valmistatud oleks mingi sümboolse hinna eest müügiks. vaja oleks uut nina koos tuleseinaga...muu oleks sirgeks venitatav.üks võimalus oleks veel ette toruraam teha. Aga kuna endal präegu pole rahalisi ega ajalisi vahendeid masina põhjalikumaks ettevõtmiseks ei tahaks seda vanarauahundi hammaste vahele ka saata
.
Kui seda pilti hoolikamalt vaadata siis on isegi seal näha et välimised veotelje otsad on küljes ilma sisuta.
Kurb lõpp...vaeva sai nähtud. Õnneks ise sain mõned sinikad ja muljumised ainult ja sõber pääses paari õmblusega
Põhimõtteliselt kui keegi on huvitatud siis kere ilma mootorita(läheb vist org. fiesta vahele) koos oma spetsiifiliste jupidega mis tema tarbeks valmistatud oleks mingi sümboolse hinna eest müügiks. vaja oleks uut nina koos tuleseinaga...muu oleks sirgeks venitatav.üks võimalus oleks veel ette toruraam teha. Aga kuna endal präegu pole rahalisi ega ajalisi vahendeid masina põhjalikumaks ettevõtmiseks ei tahaks seda vanarauahundi hammaste vahele ka saata