28-04-2009, 23:43 PM
(28-04-2009, 18:48 PM)Leaver Kirjutas: Saan aru,et minu poolt oleks viisakas kõik roolide ja salongiplastikute vormid Tagadi laada väravas laiali jagada,võttes meestelt ausõna ,et ainult omale valmistavad.
Nii nagu küla koerale...
Valesti said minu postitusest aru.
Mina mõtlesin seda, et äriideena "hakkame retrodetailina volga roole uuest plastikust valama" ei toimi, kuna vormi väjatöötamise algpakkumised käisid 150 000.- kanti terasvormile, mis kannataks korduvvalu ja poole vähem vist oli pehmem vorm, millel olid piiratud arv valamisi võimalik teha. Sellist hulka turgu aga pole kus kulutused tasa teha. See ongi juba varem läbi nämmutatud teema.
Mina olen kuulnud sellisest mehest, kes on teinud enda saporoþetsile sellise rooli (isegi külas mul käinud ja käppa surunud, kuna internet on anonüümne, siis võisid see vabalt sina ka olla
) ja tema ütles, et on võimalik, kuid nii ropp töö et ainult endale teeks. Kokkuvõttes jäigi üle tõdeda et sellist retrorooli võime meie unes näha, kui keegi "hull" just valmis ei tee ja seda hullu tööd jagama ei ole nõus.
Loodan et nüüd jõuab kohale ja mind täitsa kommunistiks ei peeta.